Echte mannen dragen stoere boxershorts

  • Menfacts
  • augustus 17, 2017
  • Comments Off
cardio

Mannen doen vaak stoer en willen mannelijk overkomen. Dat laten ze graag zien in hun uiterlijk en kleding. Vaak wordt het ondergoed vergeten, maar kan van groot belang zijn voor het gevoel van zelfvertrouwen. Een comfortabele en toch stoere boxershort mag niet ontbreken in de dagelijkse garderobe.

Gelukkig hebben mannen tegenwoordig ook steeds meer gevoel voor mode en kiezen ze bewust voor kwalitatief hoogwaardige merken en materialen. Een mannelijk, sexy en stoer motief maakt het plaatje compleet. Stoere boxershorts zijn er ook van fijne gladde materialen waarin je makkelijk en soepel kunt bewegen. Er is niets vervelender dan een knellende boxershort die je beperkt en een onprettig gevoel geeft.

Veel geld uitgeven aan je stoere jeans en vervolgens een lelijke boxershort eronder kan een flinke afknapper zijn. Vroeger dachten mannen niet eens na over hun ondergoed en werd het vaak door moeder of vrouw gekocht. Tegenwoordig zie je steeds meer dat mannen zelf hun ondergoed kiezen of het nou een slip, hipster of boxershort is. In de eerste plaats wordt gekozen of basis van comfort maar de print en pasvorm worden de laatste jaren belangrijker. In tegenstelling tot vrouwen is het ondergoed van de man ook vaker zichtbaar op openbare plekken zoals bijvoorbeeld het herentoilet.

Zoveel mannen, zoveel gewoontes. Uit onderzoek blijkt dat nog steeds een groot aantal mannen dagenlang dezelfde onderbroek draagt. Gelukkig is er een groter aantal wat dagelijks schoon ondergoed draagt en die aanpast aan de gelegenheid. Vooral met sporten en uitgaan wordt er extra aandacht besteed aan de keuze van ondergoed.

De meeste bekende merken hebben stoere, klassieke en sportieve dessins. Voor elk type man en elke gelegenheid kun je de gepaste boxershort vinden. Met een boxershort van goede kwaliteit voel je je zekerder. Een goede elasticiteit en aansluitende stoffen zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft zitten.

Of je nou kiest voor standaard effen, grappige of stoere prints; maak een fashion statement met je stoere boxershorts!

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo