• Homepage
  • >
  • Fashion
  • >
  • Prisma Leeghwater: een herenhorloge dat nooit eerder is vertoond

Prisma Leeghwater: een herenhorloge dat nooit eerder is vertoond

  • Menfacts
  • november 7, 2018
  • Comments Off
prisma-leeghwater-zijkant-heren-horloge-zwart

Een uniek herenhorloge

Het Nederlands horlogemerk Prisma laat weten dat het met een nieuwe collectie komt. Het model is vanaf eind november beschikbaar onder de naam “Leeghwater”. Het gaat om een horloge dat nooit eerder gemaakt is. Wat is er dan zo anders aan? Het eerste dat opvalt is de zijkant van de horlogekast, waar een opvallend patroon in is verwerkt. Dit geeft het model zijn eigenaardige uitstraling. Hiermee zet Prisma een nieuwe stap van Nederlandse creativiteit.

prisma-leeghwater-black

 

Prisma Leeghwater

Dit herenhorloge is een schitterend accessoire voor de stijlvolle man die werkelijk iets unieks wilt. Aan de ene kant heeft het design een minimalistische uitstraling. Dit zie je terug in de strakke index, vlakke wijzerplaat en gladde horlogeband. Deze aspecten maken het model zeer geschikt voor de zakelijke uitstraling.

Aan de andere kant geven de matzwarte afwerking en blauwe details het horloge een sportieve look. Prisma Leeghwater is dus een mooie combinatie van deze twee werelden. Hierdoor is het horloge perfect voor elke dag. Leeghwater is verkrijgbaar in een zwarte en een grijze uitvoering.

Verder is het ook interessant dat voor de ontwikkeling van het horloge gebruik is gemaakt van 3D printing. Het gaat hier om het ontwerp en het sample. De uiteindelijke productie is alsnog op de traditionele manier gedaan, omdat de kwaliteit nog niet was zoals ze hadden gehoopt. Desalniettemin is het een leuke stap van innovatie, want Prisma gaat zeker door met deze ontwikkeling. Het merk bestaat 70 jaar en bekijkt hoe ze in de toekomst nog originelere creaties kan maken. Een horloge blijft tenslotte een sieraad dat je persoonlijke stijl onderstreept. Misschien wel het meest bepalende accessoire van de man. We zijn dan ook benieuwd waar het horlogemerk in de toekomst nog mee gaat komen!

prisma-leeghwater-grijs

Goede herenhorloges

De lancering van dit Prisma horloge is nog voor de feestdagen, waardoor het een interessant accessoire is om cadeau te geven aan jezelf of iemand anders. Let er wel op dat de eerste voorraad relatief beperkt is! Maar geen stress, want naast dit nieuwe model heeft het Nederlandse merk een ruim aanbod herenhorloges. Van stoere chronografen tot retro geïnspireerde designs. Dus echt voor elke stijlvolle man een passend design. Of je nu kiest voor een klassiek of sportief herenhorloge.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo