Status straal je uit met een mooie horloge

  • Menfacts
  • augustus 17, 2017
  • Comments Off

Status dankzij je horloge

Een horloge heeft meer nut dan alleen het aanwijzen van het tijdstip. Het sieraad duikt steeds vaker op in het heersende modebeeld. Ook mannen kunnen er inmiddels niet meer onderuit. Probeer je voor te stellen dat je voor een belangrijke afspraak jezelf in een sjiek pak steekt. Voor de gelegenheid draag je er een stijlvolle stropdas of strik bij. Je schoenen zijn vooraf zo netjes gepoetst dat ze opvallend blinken. Het dragen van een horloge maakt de outfit dan definitief compleet. Alles klopt dan aan je uitstraling. Iedere man zou een waardevol horloge in zijn bezit moeten hebben.

Aanzien in sociale kring

Met het sieraad om je pols geef je aan de buitenwereld een duidelijk signaal af. Hiermee zeg je dat je iemand bent die zich het horloge kan veroorloven en dat je er toe doet. Onderschat daarom nooit de rol die kleding en accessoires spelen in hoe je over komt op je omgeving. Voorafgaand aan een sollicitatiegesprek denken de meeste kandidaten goed na over wat ze zullen dragen. Ze weten dat je met uiterlijk laat zien wie je bent en waar je voor staat. Een werkgever of een collega neemt daar wat van mee in het beeld dat ze van iemand vormen. Daarnaast krikt een mooi horloge je zelfvertrouwen wat op.

Je identiteit tonen

Dankzij je outfit zien andere mensen wat meer van jouw persoonlijkheid. Status ontleen je niet alleen aan wat je doet, maar ook aan hoe je eruit ziet. Kleding bepaalt wat je uit wil dragen. Een smoking of overhemd krijgt een andere uitstraling wanneer je ook een smaakvol horloge hebt. Op het eerste gezicht lijkt dat maar een klein verschil. Test het uit en je zal merken dat het effect groter is dan je denkt. Iemand met een hele verzameling aan kleding en sieraden heeft de kans om veel af te wisselen.

Charmant en mannelijk

Op horloge.be kom je een hele reeks aan verschillende horloges tegen. Vrouwen nemen eerder de opvallende en glimmende exemplaren. De meeste mannen houden het liever wat rustiger door bijvoorbeeld een zwart en dun horloge te kopen. De kleur zilver heeft als voorbeeld dat je het horloge met ongeveer iedere outfit kunt combineren. Over het algemeen dragen mannen vaker piepkleine oorknopjes of stoere kettingen. Het blijft een kwestie van smaak of je daar van houdt. Om te beginnen zou je eerst eens een horloge met stijl moeten kiezen. Niemand staat daar vreemd van te kijken.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo