• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Eindelijk een interieurtrend waar de man het mee eens is; Stoer eikenhout!

Eindelijk een interieurtrend waar de man het mee eens is; Stoer eikenhout!

  • Menfacts
  • september 27, 2019
  • Comments Off

Eikenvakman.nl is de NR. 1 webshop in Nederland & België voor prachtige eikenhouten bladen, tafelbladen en verouderde eiken balken (en planken) op maat. Met een ruime collectie vindt je bij ons altijd een stoer product van eikenhout om het interieur wat ‘op te stoeren’! Natuurlijk vertellen wij jou hier graag wat mee over. 

Een blad op maat!

Eiken bladen zijn tegenwoordig enorm populair voor de meest uiteenlopende toepassingen. De handige doe-het-zelver kan zijn lol op. Wat denk je van een stoer tv-meubelblad / meubelplank. Vaak wordt als basis een eenvoudig en modern wit tv-meubel gebruikt, waar een mooi eiken blad op wordt geplaatst. Het eindresultaat is een stoer tv-meubel, zeker wanneer je gaat voor een geborsteld of gezandstraald eiken blad! 

Of wat dacht je van een prachtige maatwerk kast met robuuste eiken bladen die als schappen gebruikt worden, zeker in combinatie met staal heel mooi. Ook is een mooie wandplank van eikenhout in de woonkamer, de gang, het toilet, of de keuken erg populair. Keuzes genoeg dus. Wat voor interieurproject jij ook voor ogen hebt, een blad van eikenhout op maat bij EIKENvakman.nl bestel je eenvoudig online, wordt snel geleverd en is altijd voordelig geprijsd!

Wat is nu mooier dan oud eikenhout?

Als er nu een product op EIKENvakman.nl staat waarvan praktische iedere man zegt ‘dat is ruig!’, dan zijn het wel onze verouderde eiken balken. Deze robuuste eiken balken die wij zelf helemaal in ‘oud eikenhout look’ bewerken staan garant voor een stoer accent binnen jouw interieur. En in 1 lijn met onze verouderde balken vind je nu ook planken oud eikenhout (verouderd) bij EIKENvakman.nl. 

Genoeg eikenhout producten voor de mannen onder ons dus, eindelijk iets ‘Pinterest-waardigs’ waar we wel blij van worden! Neem gerust een kijkje op onze website en doe inspiratie op! 

Previous «
Next »