• Homepage
  • >
  • Drank
  • >
  • Test je smaakpapillen met deze bijzondere bierpakketten

Test je smaakpapillen met deze bijzondere bierpakketten

  • Menfacts
  • mei 14, 2024
  • Comments Off
bierpakket

Ben jij een echte bierliefhebber? Het feit dat je dit artikel leest zegt waarschijnlijk wel genoeg. Maar de vraag is of je wel genoeg uitgedaagd wordt. Misschien bestel jij alleen maar pilseners of zet de barman standaard dezelfde IPA voor jouw neus. Dan ben je hier aan het goede adres. In dit artikel lees je welke bijzondere biertjes er staan te wachten om geproefd te worden en met welke handige bierpakketten jij jouw smaakpapillen kunt testen. Wat wordt jouw nieuwe favoriet?

Speciaalbier

Het speciaalbiertje: een echte bierkenner heeft zich er natuurlijk allang aan gewaagd. Maar soms is het best lastig te overzien welke speciaalbieren er eigenlijk allemaal bestaan. Zo zijn er dubbels, tripels, fruitige bieren, kruidige IPA’s, donker bieren en bieren die laag in alcohol zijn. Speciaalbieren zijn te combineren met ieder seizoen van het jaar. Een lentebok is uiteraard heerlijk om in de voorjaarszon te drinken. Een herfstbok is een perfecte keuze tijdens de nattere maanden. En wat dacht je van de donkere bieren? Donkere bieren passen perfect bij de wintermaanden en eindigen doorgaans niet voor niks in een warme pruttelende stoofpot. Maar ook het alcoholvrije biertje heeft nu lang en breed zijn intrede gedaan. 

Alcoholvrije bieren

Voorheen werd er nog wel eens geroepen dat alcoholvrij bier geen echt bier is. Niks is minder waar. Tegenwoordig zijn de alcoholvrije bieren niet aan te slepen in menig café of kroeg. Dat komt doordat je eindeloos van deze heerlijke biertjes kunt genieten en bier zonder alcohol ook toegankelijk is wie er geen alcohol drinkt. De smaak van bier wil natuurlijk niemand missen. Ben je nog niet helemaal overtuigd van het succes van het alcoholvrije biertje? Dan ben je misschien niet op de hoogte van de uiteenlopende varianten alcoholvrij bier. Om goed kennis te maken met deze biertjes kun je gebruikmaken van handige bieraanbiedingen. Zo zijn er alcoholvrije bier pakketten te verkrijgen. Met zo’n bierpakket kun je een hele proeverij houden bij jou thuis op de bank. 

Bierpakketten

Bieraanbiedingen zijn een leuke en goedkope manier om de verschillende soorten bier uit te proberen. Zo kun je allerlei bieren proeven zonder dat je portemonnee daar al te veel van merkt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de bieraanbiedingen van Dare to Drink Different. Daar vind je onder andere speciale lente bierpakketten, met verschillende frisse en fruitige biertjes van top brouwerijen. Of kies voor de Belgische klassiekers. Dit pakket bevat iconische Belgische bieren. Fan van witbier? Ook daar is een mooi pakket mee samengesteld. Maar je bij Dare to Drink Different ook terecht voor losse biertjes en losse frisdranken. Een bierpakket is overigens ook een mooi cadeau om iemand te geven. Zo kun je samen met je vrienden de vele varianten van jullie favoriete brouwsel uitproberen.

Previous «