• Homepage
  • >
  • Travel
  • >
  • Een voetbalreis naar Liverpool boeken, hoe pak je dat aan?

Een voetbalreis naar Liverpool boeken, hoe pak je dat aan?

  • Menfacts
  • september 24, 2019
  • Comments Off
voetbalreis naar Liverpool boeken

Liverpool voetbalreizen sinds Champions League-winst nog populairder

Een groeiend aantal personen heeft in de afgelopen jaren voor gekozen voor een voetbalreis naar Liverpool boeken. Een goedkope voetbalreis naar Liverpool – de scherpste prijzen vind je bij P1Travel – is een van de meest populaire soorten voetbalreizen die Nederlanders maken als het op wedstrijden in de Engelse Premier League aankomt. En dat is niet zo verwonderlijk gezien de fantastische staat van dienst van deze club. Ook Nederlandse topspelers hebben een belangrijke rol gespeeld in de rijk geschiedenis van Liverpool. En voetbalreizen naar Liverpool zijn sinds de zomer van 2019 nog gewilder geworden door het onverwachte succes van de FC Liverpool in de Champions League.

In een prachtige serie wedstrijden, met vaak een hoofdrol voor de Nederlandse vedetten Virgil van Dijk en Georgino Wijnaldum, veroverden de mannen van Jürgen Klopp op overtuigende wijze de prachtige cup met de grote oren. De mooiste beker die er in het internationale clubvoetbal te winnen valt. Vanuit een nagenoeg kansloze positie versloegen de Liverpool-vedetten op Anfield, in een kolken stadion waarin het ‘You’ll never walk alone’ weer uit duizenden monden te horen viel, in de halve finales het grootste FC Barcelona. Met twee goals kort na zijn invalbeurt was Wijnaldum beslissend in de 4-0 overwinning. Net als de Belgische spits Divock Origi, die eveneens tweemaal scoorde. Hiermee poetsen de sterspelers van Liverpool de eerder 0-3 uit-nederlaag in Camp Nou helemaal weg, om vervolgens in de finale Tottenham Hotspur met 2-0 over de knie te leggen. Het waren de Egyptische ster Mo Salah en opnieuw Origi die het pleit voor de Spurs beslechten. Sinds deze majestueuze voetbalshow van Liverpool is er weer een piek te zien in voetbalreizen Liverpool vanuit Nederland en vanuit andere landen. Een voetbalreis Liverpool boeken is populairder dan ooit. Maar waarom zou je als Nederlander via P1Travel een goedkope voetbalreis naar Liverpool boeken? Het antwoord geven we je direct, want er zijn tal van argumenten om een voetbalreis naar Liverpool boeken te gaan.

Een goedkope voetbalreis naar Liverpool maken voor de geweldige sfeer en een hoop emotie

Wie eenmaal heeft meegedaan aan de fantastische Liverpool voetbalreizen van P1Travel, heeft een ervaring opgedaan die hem (of haar) de rest van het leven bijblijft. De eerste reden om een of meer voetbalreizen naar Liverpool te maken, is de fantastische en ongeëvenaarde voetbalsfeer op Anfield, het onvolprezen het thuisstadion van de FC. Ervaar hoe geweldig het is om met duizenden mensen tegelijk het fameuze en wereldberoemde clublied ‘You’ll never walk alone’ te zingen. Mensen die dit tijdens voetbalreizen Liverpool hebben meegemaakt, geven aan dat ze nog steeds hevige kippenvel krijgen als ze aan dit soort momenten terugdenken. Een voetbalreis Liverpool boeken laat je verder ervaren hoe het is als het stadion ontploft na een splijtende pass van Virgil van Dijk, een solo van Mo Salah, een wereldgoal van Sadioh Mané of een prachtige redding van Allison Becker, door de FIFA recent uitgeroepen tot de beste keeper van het afgelopen Champions League-seizoen. De fantastische sfeer en emoties die je op Anfield beleeft, zijn niet de enige reden voor een voetbalreis Liverpool boeken. Een voetbalreis naar Liverpool boeken is om nog andere redenen een absolute must voor de Nederlandse voetballiefhebber.

Een club met een rijke historie aan Nederlandse voetballers

Naast Wijnaldum en Van Dijk, telt de huidige selectie van Liverpool nog meer Nederlandse talenten. Sepp van den Berg – die eerder uitkwam voor PEC Zwolle – speelt sinds kort bij The Reds, zoals Liverpool ook wel wordt genoemd. Verder zit het Nederlandse toptalent Ki-Jana Hoever bij de Liverpool-selectie. Het boeken van voetbalreizen naar Liverpool maakt het mogelijk om de ontwikkeling van deze topspelers en talenten met eigen ogen te zien. Maar de historie opent ook een aardig boekje en maakt duidelijk waarom de Nederlandse die bij Liverpool spelen zo mateloos populair zijn. Dat heeft mede te maken met meerder Nederlandse sterspelers die bij Liverpool gespeeld hebben en daar naam en faam gemaakt hebben. De eerste waren de spits Erik Meijer en keeper Sander Westerveld, die zich beide in 1999 aansloten bij de selectie van Liverpool. Beide spelers konden echter niet echt overtuigen en vertrokken in respectievelijk 2001 en 2002 bij de club. Maar populair en geliefd waren ze desondanks wel.

Meer indruk maakte Ryan Babel, die van 2007-2011 het rode tenue van Liverpool droeg. Babel zorgde er in 2008 tijdens de kwartfinalewedstrijd van de Champions League tegen Arsenal met een treffer in blessuretijd voor, dat Arsenal uit het toernooi geknikkerd werd.

Eén Nederlandse naam ten slotte mogen we niet vergeten in verband met Liverpool voetbalreizen en de Nederlandse historie van Liverpool: Dirk Kuijt. Kuijt speelde van 2006 tot 2012 bij FC Liverpool en geldt bij de club nog altijd als een van de grootste culthelden uit de roemrijke clubgeschiedenis. Als je een of meer voetbalreizen naar Liverpool maakt en meedoet aan een toer door het Anfield-stadion, kom je Kuijts naam in het clubmuseum meermalen tegen. En dat is niet verwonderlijk, want Kuijt scoorde veel en stond bekend om zijn enorme werklust. Vooral in een arbeidersstad als Liverpool wordt een ijzersterke mentaliteit en volop inzet natuurlijk in grote mate gewaardeerd.

De stad Liverpool heeft meer te bieden: The Beatles

Het maken van voetbalreizen Liverpool kun je prima combineren met andere activiteiten die in Liverpool te doen zijn. De stad is niet alleen wereldberoemd vanwege de plaatselijke FC, maar ook omdat de grootste band aller tijden uit Liverpool afkomstig is: The Beatles. De muzikale geschiedenis van The Fab Four is overal in Liverpool te proeven. Zo kun je over het beroemde zebrapad bij Abbey Road lopen, waar Paul McCartney, John Lennon, George Harrison en Ringo Starr de beroemde voorplaat van hun album Abbey Road lieten fotograferen. Bezoek naast het roemruchte zebrapad – waar je jezelf uiteraard op de gevoelige plaat laat vastleggen – zeker ook het John Lennon standbeeld en het Magical Beatles Museum in de stad, als je een goedkope voetbalreis naar Liverpool maakt. Leuk is ook om de The Cavern Club, waar de Beatles vaak optraden, te bezoeken. Dit is een plek waar je een lekker biertje kunt drinken en het nostalgische gevoel van vroeger kunt opsnuiven: er worden hier namelijk nog vaak optredens gehouden van leuke lokale bands. Verder is het nog aardig om een kop koffie of een glas thee te kopen in de fameuze Casbah Coffee Club. Hier was de moeder van drummer Pete Best eigenaresse in de jaren 1950-1960. Volgens Paul McCartney was dit de plek waar The Beatles in de begintijd, toen ze nog de The Quarrymen heetten, enkele keren mochten optreden. The Beatles zijn een prima nevenactiviteit bij het maken van voetbalreizen Liverpool.

Bezoek ook een of meer leuke winkelcentra in Liverpool

Als je toch plannen hebt om een voetbalreis naar Liverpool boeken te gaan, zorg er dan voor dat je buiten het voetbal om ook een van de leuke Liverpoolse winkelcentra met een bezoek vereert. Liverpool heeft tal van gave winkelcentra. De beste vier die je kunt bezoeken zijn Liverpool ONE, St. John’s Shopping Centre, de Grand Center Hall of het prachtige Metquarter Shopping Centre. Je ziet het: naast het talentvolle huidige Liverpool-elftal dat de sterren van de hemel speelt, zijn er genoeg andere redenen voor een voetbalreis Liverpool boeken! Regel het nu voordelig via P1Travel en boek een goedkope voetbalreis naar Liverpool!

Voetbalreizen naar Liverpool boeken met P1 Travel

Zoals we al eerder in dit artikel beschreven is P1Travel dé manier om een goedkope voetbalreis naar Liverpool te boeken. Wanneer je op de site bent kun je op verschillende manieren de mogelijkheden van Liverpool bekijken. Via Clubs in de menubalk kun je als land Engeland kiezen en vervolgens Liverpool selecteren. Je krijgt dan een overzicht van alle uit en thuis wedstrijden van Liverpool FC te zien. Via competeties kun je ook bij wedstrijden van Liverpool terecht komen. Door bijvoorbeeld Engeland of de Champions League te selecteren. Ook door de menu optie landen kom je natuurlijk door het selecteren van Engeland bij wedstrijden van Liverpool terecht. Ga je een voetbalries naar Liverpool boeken dan heb je bij P1Travel verschillende opties. Je kunt een hotel + tickets boeken, maar je kunt ook een vlucht + hotel + tickets boeken. Je kunt hierbij zelf invullen vanaf welke luchthaven je wilt vliegen, wanneer je heen en terug wilt vliegen, met hoeveel personen je gaat en hoeveel kamers je graag zou willen reserveren. P1Travel selecteert standaard vaak de goedkoopste opties voor een voetbalreis naar Liverpool. Wil je bijvoorbeeld het aantal nachten, of de vertrek luchthaven wijzigen dan zal de prijs waarschijnlijk wel wat oplopen. Ben je echt op zoek naar een goedkope voetbalreis naar Liverpool, hou dan goed de acties in de gaten. P1Travel heeft namelijk regelmatig goede acties voor Liverpool voetbalreizen.

Previous «
Next »