• Homepage
  • >
  • Films
  • >
  • Filmreleases zomer 2023 > Films om in de gaten te houden! 

Filmreleases zomer 2023 > Films om in de gaten te houden! 

  • Menfacts
  • juni 21, 2023
  • Comments Off
filmreleases zomer 2023

Hieronder een overzicht met verschillende films die je in de gaten moet houden. De filmreleases van zomer 2023 hier op een rijtje>

Asteroid City 22 juni 2023

De cast voor deze film is gewoon te uitgebreid om allemaal uit te schrijven. Maar met Scarlett Johansson, Jason Schwartzman, Tom Hanks, Margot Robbie, Jeff Goldblum, Edward Norton, Liev Schreiber en Adrien Brody hebben we al een groot deel van de sterrencast te pakken. 

De film Asteroid City speelt zich af in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn rond 1955. Tijdens een conventie waar jonge Stargazers en Space Cadets vanuit het hele land samenkomen voor een wetenschappelijke competitie vindt er een wereldschokkende gebeurtenis plaats die de conventie spectaculair verstoord. 

Insidious: The Red Door 6 juli

Dit is het laatste deel van de horrorfranchise Insidious. In dit deel komt de oorspronkelijke cast weer terug. Josh  en de inmiddels studerende Dalton moeten in deze film dieper dan ooit Het Verder in om voorgoed van hun demonen af te komen. Hier worden ze met het duistere verleden van hun familie geconfronteerd. Er zijn echter nog nieuwe en ergere verschrikkingen die zich achter de rode deur verscholen houden.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One 13 juli

In dit nieuwe deel van de Mission: Impossible reeks, moeten Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team een angstaanjagend nieuw wapen dat de gehele mensheid bedreigt, opsporen, voordat het in de verkeerde handen terechtkomt.  Tijdens een dodelijke race rond de wereld, komt de controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel te staan. 

Oppenheimer 20 juli

Weer een film met een bijzondere sterrencast met o.a. Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon Robert Downey Jr., Josh Hartnett, Rami Malek

In deze film wordt het verhaal verteld van de mysterieuze man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze verwoest kan worden. 

Sisu 3 augustus

Deze oorlogsfilm komt uit de studio van de welbekende John Wick films. Hoofdrolspeler Aatami is een afgezonderde goudzoeker en ex-commando, die in het noorden van Finland op een grote vondst stuit. Wanneer Aatami zijn goud robeert te vervoeren, wordt zijn buit door enkele overgebleven nazi’s gestolen. Om zijn buit terug te krijgen, zet Aatami alles op alles.

Gran Turismo 10 augustus

Dit verhaal gaat over Jann Mardenborough die door zijn bijzondere Gran Turismo game skills als tiener de mogelijkheid kreeg om professioneel autocoureur te worden na het winnen van een reeks Nissan-wedstrijden. 

Doggy Style 24 augustus

Deze dieren film, met stemmen van o.a. Will Ferrel en Jamie Foxx gaat over een naïeve, altijd optimistische borderterriër Reggie die door zijn baasje ergens in een achterbuurt van de stad wordt gedumpt.. Wanneer hij in de achterbuurt kennismaakt met een aantal straathonden, beseft Reggie dat zijn baasje een loser is. In een episch avontuur helpen de straathonden Reggie zijn huis terug te vinden en zijn baasje te laten boeten. 

The Equalizer 3 – 31 augustus

films zomer 2023

In deel 3 van The Equalizer, begint Robert McCall (Denzel Washington) zich tegen verwachting in steeds meer thuis te voelen in het zuiden van Italie. Wanneer hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden door lokale maffiabazen worden bedreigd, besluit hij zijn vrienden in bescherming te nemen en de maffia eens goed aan te pakken. 

Cobweb zomer 2023

Deze huiveringwekkende film is deze zomer ook in de Nederlandse bioscopen te bewonderen. Deze film werd mede geproduceerd door Seth Rogen.

In Cobweb hoort de achtjarige Peter vreemde klopgeluiden in de muren van zijn slaapkamer. De ouders van Peter (gespeeld door Lizzy Caplan en Antony Starr) zeggen dat hij zich de geluiden inbeeldt en dat het geklop niet bestaat. Peter zijn angsten nemen toe, en hij begint langzaam te geloven dat zijn ouders iets voor hem verborgen houden. Miss Devine, de lerares van Peter helpt Peter om de duistere intenties van zijn ouders te onthullen.

Previous «
Next »