Typische kenmerken van een stoere mannenkamer

  • Menfacts
  • juni 20, 2017
  • Comments Off

Elke man heeft nood aan een plaats waar hij zichzelf kan zijn, en waar kan dat beter dan in een échte mannenkamer? De volgende tips geven je de mogelijkheid om je eigen mancave te creëren, waarbij stoerheid en creativiteit centraal staan!

imac mannenkamer

1. Een supergrote Mac

Niets zo opvallend als een Mac computer met enorm scherm om games op te spelen of muziek mee te maken. Zo biedt een iMac 17 inch alle beeldruimte die je nodig hebt om elke film, videospel of foto volledig tot zijn recht te doen komen – en daarbij oogt het gewoon superstoer. Natuurlijk zijn er heel wat kleinere formaten verkrijgbaar, maar een overgrote Mac maakt het natuurlijk dat ietsje leuker!

guitaar aan de muur

2. Een vette gitaar

Iedere man houdt van muziek! Waarom dan ook geen authentieke akoestische of elektrische gitaar in je kamer neerstaken, of aan de muur hangen? Kies voor opvallende kleuren zoals diep zwart met een gouden afwerking, of een donkerrode gitaar tegen een lichtkleurige wand.

Naast uitstraling verleent zo’n gitaar zich natuurlijk ook om je creativiteit te boosten. Merken zoals Fender, en Gibson nodigen ongetwijfeld uit tot muzikale creativiteit, en wie weet komt er wel een eigen song uit voort. Je kan natuurlijk ook heel wat goedkopere merken vinden in verschillende winkels of online webshops.

3. Een USB cupwarmer

Dankzij een USB cupwarmer krijg je nooit meer te maken met koude koffie! De perfecte gadget voor de man die het altijd druk heeft, en vaak vergeet dat hij nog een kop koffie had staan. Een dergelijke cupwarmer is uitgebreid met een USB-poort waardoor je zelfs geen stopcontact meer nodig hebt.

3. Een transparante speaker

Net als je denkt dat het niet meer unieker kan, is daar dan een transparante speaker. Als je uitgekeken bent op je oude set zwarte speakerboxen, dan is dit het beste alternatief. De speaker komt met een kwalitatieve versterker en is gebaseerd op een Zweeds design. Je kan het aan de muur hangen of gewoon los laten staan, en voor een surround effect kan je er natuurlijk ook altijd twee kopen!

4. Een topdekmatras voor meer slaapcomfort

Natuurlijk heeft een stoere man ook nood aan kwalitatieve slaap – en er is geen betere manier om daarvoor te zorgen dan met een topdekmatras. Een dergelijke matras biedt gebruiksgemak, hygiëne én ligcomfort, en moet gewoon op de originele matras geplaatst worden. Daarbij vraagt het haast geen tijd om de matras te wassen!

Previous «
Next »