Korting op al je apparaten en gadgets

  • Menfacts
  • juni 22, 2017
  • Comments Off

Korting Media Markt? Dat klinkt als muziek in de oren, bijna te mooi om waar te zijn. Maar het is geen grapje, wij laten je zien hoe ook jij kan profiteren van deze makkelijke korting.

Wil jij weer wat nieuwe speeltjes aanschaffen, dit is het moment. De nieuwste playstation en uiteraard bijbehorende spellen kunnen niet ontbreken. Call of Duty, GTA V, battlefield en FIFA17, je wil ze allemaal hebben. Daar gaat ons mannenhart misschien sneller van kloppen, maar helaas is je vriendin meestal niet zo blij als je met alle nieuwe aankopen thuis komt. Maar… Mannen opgelet! We hebben een heel goed excuus voor je om toch die nieuwe laptop aan te schaffen. En leuker nog het is heel makkelijk!

Het enige dat je hoeft te doen is naar de volgende site gaan. Via de website https://www.shopkorting.nl/media-markt krijg je nu korting bij Media Markt. Dus wacht niet langer en grijp je kans, want alle apparaten en gadgets vallen binnen deze korting. Maak een account aan op shopkorting.nl en je kan gebruik maken van alle actuele kortingen. Helemaal gratis en voor niets, dat is nog eens makkelijk verdienen.

En vraagt je vrouw waarom je deze aanschaf nu weer hebt gedaan? Deze kortingen kan natuurlijk niemand weerstaan. Mocht ze dat nu niet begrijpen? We hebben nog een andere tactiek bedacht: neem dat nieuwe sporthorloge of massage-apparaat mee waar ze altijd al om vroeg. Succes gegarandeerd en over de prijs of jou nieuwe Virtual Reality Bril zal je dan niemand meer horen praten.

Zijn je vrienden jaloers op al jou nieuwe gadgets? Deel deze pagina dan ook even met hun. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Deze korting mag niemand ontnomen worden. En wie weet is het voor een van je vrienden de reden om toch ook de nieuwste Battlefield aan te schaffen. Laat die avondjes gamen maar beginnen! En vergeet niet het bier en de bitterballen in huis te halen..

Dus: kies voor de korting van Media Markt, je bent toch niet gek?!

Previous «
Next »