Dit moet je weten over een Newmotion laadpaal

  • Menfacts
  • juni 23, 2023
  • Comments Off
laadpaal

Elektrisch rijden wordt steeds toegankelijker. Dit zie je niet alleen aan de maatregelen die de overheid treft om mensen te helpen bij de financiering van een voertuig, maar ook aan het aantal oplaadstations dat beschikbaar is. Bij ieder tankstation en in iedere stad kan je namelijk wel een aantal openbare laadstations terugvinden. Tevens hebben steeds meer mensen een laadstation aan huis. Een van de laadstations die je tegenkomt, is een Newmotion laadpaal. Maar wat moet je hier allemaal over weten om hier optimaal gebruik van te maken? Je leest het in onderstaande informatie.

Wat is de NewMotion laadpaal?

De NewMotion laadpaal is een geavanceerde oplaadoplossing die ontworpen is om het opladen van elektrische voertuigen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Deze laadpalen zijn compatibel met alle gangbare elektrische voertuigen en ondersteunen verschillende laadvermogens, waaronder AC (wisselstroom) en DC (gelijkstroom) laden. Met geavanceerde functionaliteiten zoals slimme laadtechnologie, betalingsintegratie en toegangscontrole biedt de NewMotion laadpaal gebruikers een naadloze en gecontroleerde laadervaring.

Beschikbaarheid in Nederland

Als een toonaangevend bedrijf in de laadinfrastructuur heeft NewMotion een uitgebreid netwerk van laadpalen in Nederland. Deze laadpalen zijn strategisch geplaatst op openbare locaties, bedrijfsterreinen, parkeergarages, winkelcentra en bij particuliere woningen. Hier zijn enkele van de belangrijkste plaatsen waar je de NewMotion laadpalen kunt vinden:

Openbare locaties en bedrijventerreinen

NewMotion heeft een sterke aanwezigheid op openbare locaties, waaronder stadscentra, parkeerterreinen en treinstations. Deze laadpalen bieden gebruikers de mogelijkheid om hun voertuigen op te laden tijdens het winkelen, werken of reizen. Veel bedrijven hebben NewMotion laadpalen geïnstalleerd op hun terreinen om hun werknemers en klanten de mogelijkheid te bieden hun elektrische voertuigen op te laden.

Parkeergarages en winkelcentra

NewMotion laadpalen zijn ook te vinden in verschillende parkeergarages, zowel in grote steden als in kleinere stedelijke gebieden. Dit maakt het mogelijk voor eigenaren om hun voertuigen op te laden terwijl ze hun auto veilig parkeren. Veel winkelcentra hebben NewMotion laadinfrastructuur geïnstalleerd om gebruikers aan te trekken. Hierdoor kunnen mensen hun auto opladen terwijl ze boodschappen doen of genieten van winkelen en entertainment.

Hoe vind je NewMotion laadpalen?

Om NewMotion laadpalen te vinden, zijn er verschillende handige methoden beschikbaar. Zo kan je als eerste in de NewMotion App kijken. Deze app is een handige tool waarmee je eenvoudig laadpalen kunt vinden. Je kunt de app downloaden op je smartphone en vervolgens zoeken naar beschikbare laadpunten in de buurt. De app biedt gedetailleerde informatie over de locaties, beschikbare laadsnelheden en prijzen. Ook kan je op websites kijken om te zien waar de laadpalen zich bevinden. Je ziet dan een handig overzicht van de beschikbare locaties.

Veel in-car navigatiesystemen en online routeplanners hebben de mogelijkheid om laadstations op te nemen in hun routeberekeningen. Je kunt je bestemming invoeren en het systeem zal de meest geschikte laadpunten langs je route weergeven. NewMotion is aangesloten bij verschillende openbare laadpasnetwerken in Nederland. Door gebruik te maken van een compatibele laadpas van een van deze netwerken, kun je toegang krijgen tot NewMotion laadpalen en andere laadpunten die deel uitmaken van het netwerk.

Previous «
Next »