Gave herenboxers

  • Menfacts
  • augustus 30, 2017
  • Comments Off
boxershort

Boxershorts zijn vandaag de dag het ondergoed dat door mannen het vaakst worden gedragen. Ze zitten gemakkelijk, zien er goed uit en bovendien heb je er ontzettend veel mogelijkheden mee. Maar hoe komt het eigenlijk dat ze zo populair zijn? En hoe verzeker je jezelf ervan dat je altijd gave boxershorts aanhebt?

Waarom kiezen voor boxershorts?

Een boxershort biedt de nodige steun zonder te veel te laten zien. Het geeft de kracht van de suggestie terwijl het jouw lichaam er beter laat uit zien. Het doet dan ook wonderen voor jouw zelfvertrouwen als man als dat er goed uit ziet. Goed ondergoed is de basis van een hele outfit en als je dan kunt uitpakken met gave boxershorts? Dan kan het toch niet meer mis lopen?

Hoe draag je ze?

Dit type ondergoed is dan wel overal te vinden maar dat betekent zeker niet dat gave boxershorts het gros van de sector uitmaken. Een goed exemplaar is een exemplaar dat aansluit zonder beklemmend te zijn. Wees ook niet bang om het een beetje kleurrijk te maken. Waarom niet gaan voor een combinatie met lichte en heldere kleuren? Wees avontuurlijk en kies bijvoorbeeld voor een felrode short. Ten tweede is een gekleurde elastiekband ook een goed idee. Leuk is dat je hier als man de volledige vrijheid in hebt want het is zelfs beter en opvallender als de kleur van de band niet past bij de rest van jouw outfit. Dankzij deze simpele band heb je een eye-catcher van jewelste. Een boxershort is dan ook cool genoeg om een beetje te laten zien maar doe dit met mate. Hierin te fel overdrijven ziet er enkel clownesk uit en gaat het ook niet echt lekker doen bij de dames.

Wat te vermijden?

Dat hangt een beetje af van jouw budget. Heb je geen trek in af en toe nieuwe kopen? Tracht dan witte boxershorts te vermijden. Ziet er goed uit maar wit is een kleur die veel sneller zal verslijten dan de alternatieven en donkere kleuren ongeacht de kwaliteit. Kies bij jouw aankoop ook nooit voor ondergoed dat te groot is. Ken jouw maat en hou je daaraan. Veel mannen maken immers de fout om ondergoed en shorts te kopen die net wat te groot zijn. Het idee is dat dit lekker comfortabel gaat zitten. Maar voor het zicht geeft dit vaak het verkeerde resultaat.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo