Geef deze zomer een poolparty

  • Menfacts
  • mei 24, 2017
  • Comments Off

Het wordt langzaam maar zeker eindelijk weer zomer. Dit betekent niet alleen dat je weer lekker kunt gaan grillen in de tuin, maar ook dat je weer de nodige feestjes in de buitenlucht kunt organiseren. De beste feestjes zijn natuurlijk poolparty’s, waar uiteraard ook de nodige knappe vrouwen aanwezig zijn. Wil jij deze zomer een poolparty organiseren? Lees dan in dit artikel wat je allemaal nodig hebt voor een geslaagd zwembadfeestje.

Een zwembad

Een poolparty zonder zwembad is geen poolparty, maar gewoon een feestje in de tuin. Heb je geen aangelegd zwembad in de tuin liggen? Dan betekent dit niet dat je geen poolparty kunt organiseren. Je kunt namelijk ook creatief zijn door een Intex zwembad te kopen. Een Intex zwembad is misschien niet zo groot, maar het zorgt wel voor de nodige verkoeling en uiteraard voor knappe dames in bikini.

pool party

Lekkere hapjes en drankjes

Een feestje is niet compleet zonder lekkere hapjes en drankjes. Je kunt ervoor kiezen om standaard hapjes te serveren op je poolparty, maar je kunt deze gelegenheid ook aangrijpen om je barbecue weer eens tevoorschijn te toveren. Serveer lekker vlees met de juiste drankjes en je hebt gegarandeerd een geslaagd feestje. Door meerdere soorten vlees en verschillende drankjes in te slaan, weet je zeker dat iedereen zich vermaakt op jouw poolparty.

Muziek

Natuurlijk wil je ook leuke muziek draaien op je feestje. Je hoeft geen professionele geluidsinstallatie te kopen of te huren, maar je kunt ook gewoon een kleine box in de tuin zetten. Sluit hier je telefoon of computer op aan en je kunt jouw favoriete muziek draaien. Let wel goed op dat de box niet te dicht bij het Intex zwembad staat, want je wil natuurlijk niet dat jouw box kapot gaat door opspattend water.

Entertainment

Als je wil dat jouw gasten zich urenlang kunnen vermaken op je feestje, heb je ook entertainment nodig. Zet een beerpong tafel neer, zorg voor een pingpongtafel in de tuin of leg gewoon een bal in het zwembad. Een bal in het zwembad kan namelijk ook al voldoende zijn, aangezien je hier ook vele leuke spelletjes mee kunt doen.

Previous «
Next »