• Homepage
  • >
  • Fashion
  • >
  • Nieuwe schoenen kopen? Dit zijn de drie zomer schoenen trends voor mannen

Nieuwe schoenen kopen? Dit zijn de drie zomer schoenen trends voor mannen

  • Menfacts
  • mei 24, 2017
  • Comments Off
zomer schoenen trends

Je hebt vele maanden plezier gehad van je oude zomer schoenen, maar nu zijn ze toch echt aan vervanging toe. Je wil nieuwe schoenen kopen, maar natuurlijk wil je wel in de meest trendy schoenen lopen deze zomer. Wij vertellen je graag wat de laatste zomer schoenen trends voor mannen zijn, zodat je precies weet welke schoenen trendy zijn en welke niet.

Trend 1: nette sneakers

Het is prima om sportieve sneakers te dragen, maar eigenlijk heeft iedere man ook minimaal één paar nette sneakers nodig. Nette sneakers zijn namelijk eenvoudig te combineren en geschikt voor diverse gelegenheden. Je kunt deze sneakers bijvoorbeeld in je vrije tijd dragen, maar ook op kantoor aantrekken op casual friday.

Steeds meer merken verkopen nette sneakers. Wil je bijvoorbeeld Skechers herenschoenen kopen, dan kun je kiezen uit sportieve sneakers en wat nettere herenschoenen.

skechers herenschoenen

Trend 2: opvallende schoenzolen

We zien steeds meer schoenen met opvallende schoenzolen en deze trend zal zich deze zomer verder voortzetten. Een schoenzool kan opvallen door een felle kleur, maar ook door een bepaald ontwerp. Zo zijn er steeds meer schoenen met hele dikke zolen of met schoenzolen met opvallende en unieke vormen.

Wil je een schoen met een opvallende zool kopen, dan moet je wel kritisch zijn. De schoen zelf moet namelijk niet te opvallend zijn als de schoenzool veel opvalt. Is de schoen zelf ook erg opvallend door bijvoorbeeld een felle kleur of een bepaalde opdruk, dan wordt de schoen wel heel druk en bovendien lastiger te combineren.

Trend 3: hoge sneakers

Tot slot zien we steeds meer hoge sneakers terug in het assortiment van grote merken. Hoge sneakers zitten niet tot de enkel, maar komen net iets boven de enkel uit. Hoge sneakers staan het mooist bij een stoere spijkerbroek, die je een beetje in de bovenkant van de sneaker moet stoppen. Hierdoor valt de vorm van de sneaker namelijk nog meer op.

Tip: strik je hoge sneakers niet te strak dicht. De sneaker moet namelijk een beetje los zitten, zodat de schoen er casual uit blijft zien. Je snoert je voeten dus niet in, maar zorgt ervoor dat je zonder al te veel moeite in en uit de sneaker kunt stappen voor de nonchalante look.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo