• Homepage
  • >
  • Lifestyle
  • >
  • Hoe mannen met erectieproblemen hun seksleven kunnen verbeteren

Hoe mannen met erectieproblemen hun seksleven kunnen verbeteren

  • Menfacts
  • februari 21, 2023
  • Comments Off
erectieproblemen

Erectieproblemen kunnen flink ongemakkelijk zijn. Vooral voor je zelfvertrouwen, aangezien we in deze maatschappij het beeld opgelegd krijgen dat mannen ‘altijd kunnen’ en misschien zelfs ‘moeten’. Voor vrouwen is het veel gangbaarder om eens een keer ‘niet te willen’ of te ‘kunnen’. Uiteraard komt dat ook door het biologische verschil in de cycli van mannen en vrouwen; zo schijnt het te zijn dat mannen iedere dag met nieuwe energie starten, en vrouwen één keer per maand. De biologische cycli zijn nog steeds een mysterie op een bepaald niveau. Maar als jij als man je seksleven wil verbeteren aangezien je met erectieproblemen kampt, ben je bij dit artikel aan het juiste adres. 

Erectiepillen

Er zijn natuurlijk veel gevallen waarin je volledig gezond leeft, geen psychologische problemen ervaart, en je toch eens zou willen kijken naar hoe je je seksleven kunt verbeteren. Soms blijft je erectie maar korte tijd aanhouden of komt deze helemaal niet op de momenten dat je het wil. Dan is het wellicht eens een goed idee om te kijken of erectiepillen jou het extra plezier geven wat je zoekt. Ook zonder erectieproblemen schijnen mannen hiermee te experimenteren, al is dat niet zonder risico op langdurige effecten op je erecties. Het blijft een natuurlijk verschijnsel, een erectie, waarbij moeder natuur af en toe best een beetje hulp kan gebruiken, maar blijf wel altijd verantwoordelijk in het gebruik van erectie pillen. Je kan bijvoorbeeld ook eens variëren in de soorten pillen die je gebruikt. Er zijn tegenwoordig ook veel natuurlijke alternatieven die net zo goed werken als chemisch gefabriceerde stoffen. 

Levensstijl veranderingen 

Je kunt je eens bij jezelf afvragen, hoe ziet mijn levensstijl eruit? Drink je veel, gebruik je medicijnen of slik je wellicht hormonen voor je spiergroei? En hebben deze middelen wellicht effect op je lichaam, wat je eerder niet had? Dan kan het goed zijn dat hier een oplossing ligt voor het omgaan met je erectieproblemen. Genoeg bewegen, water drinken, meditatie. Het zijn tegenwoordig termen waar je bijna mee wordt doodgegooid, maar heb je deze dingen wel eens écht een kans gegeven? Het is bijna meer dan logisch dat je ten tijden van langdurige stress volledig door de stresshormonen wordt overgenomen, en dat erecties dan niet datgene is wat je lichaam prioriteert. Het is dan ook altijd raadzaam om te kijken naar wat je in je lichaam stopt. We denken af en toe bijna als machines, maar we blijven levende organismen. Onze lichamen verdienen het om goed te worden onderhouden. 

Previous «
Next »