• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Geef je woning een upgrade met een Eric Kuster schilderij

Geef je woning een upgrade met een Eric Kuster schilderij

  • Menfacts
  • juli 18, 2022
  • Comments Off

De ultieme uitstraling, dat perfecte gevoel, die zinnenstrelende omgeving is niet langer een zoektocht. Het is bereikbaar door een combinatie van internationale allure, prachtige beelden en een altijd wisselende kunstervaring door bijzondere wanddecoratie. Eric Kuster heeft als schilderij gekozen voor een foto op plexiglas wat een uitermate persoonlijke noot aan het interieur geeft en zijn eigen stijl wat betreft interieurarchitectuur onderstreept.

Metropolitan Style

De aardse tinten waarin Eric Kuster, een van Nederlands bekendste interieurarchitecten, zijn stijl genaamd Metropolitan Luxury vormgeeft vindt een mooie aanvulling in foto’s, haarscherp afgedrukt en verlijmd achter plexiglas, zodat deze kunstzinnige wanddecoratie een bijna levend onderdeel van het interieur wordt. Door de dikte van het plexiglas, tot wel vijf millimeter dik, wordt er met de lichtinval op de foto gespeeld. Ieder moment van de dag, iedere plek, steeds weer geeft het veranderende lichtspel een andere beleving van het kunstwerk. De kleuren van een foto achter plexiglas zijn intenser en meer sprankelend, de echte diepte wordt geaccentueerd. De kleurtonen waarmee Eric Kuster vaak werkt geven een foto de ultieme basis om volledig tot zijn recht te komen.

Comfort voor iedere plek

Dit luxe gevoel kan op iedere locatie, in elk type woning of bedrijf tot zijn recht komen. Comfort is tenslotte niet van een plek afhankelijk, je kunt het overal creëren. Heb je liever geen glanzende wanddecoratie, kies dan voor een matte uitvoering van de exclusieve fotokunst op plexiglas, zonder de intensiteit van de kleuren of het lichtspel verliezen. Samen met basiskleuren als coral en clay, selenite en dune vormen ze een prettige omgeving waarin de zintuigen tot rust komen en het heerlijk ontspannen is, zodat er nog meer van een Eric Kuster schilderij, fotokunst op plexiglas, genoten kan worden.

Luxueuze sfeer

Het is de hoge kwaliteit en grote keuze uit verschillende onderwerpen en kunstuitingen die de Metropolitan Style ondersteunen en waarom Eric Kuster als schilderij een foto afgedrukt op acrylaat kiest, een materiaal veel sterker dan glas en UV bestendig. De afbeelding leidt niet onder fel zonlicht en geeft sprankeling aan wat meer donkere wanden. Daarmee is iedere plek geschikt voor een foto op plexiglas. Er kan gekozen worden voor een blind ophangsysteem zodat het kunstwerk aan de wand lijkt te zweven wat een extra luxueuze uitstraling geeft. Voor een toegevoegde stevigheid en duurzaamheid kan er dibond achter de foto geplaatst worden. Natuurlijk zijn er nog veel meer ophangmogelijkheden, maar de glossy uitstraling van de wanddecoratie voorziet het interieur hoe dan ook van elegantie.

Natuurlijke sfeer

Kunstwerken als foto’s achter plexiglas krijgen een steeds kleinere footprint. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid spelen een toenemend belangrijke rol bij het vervaardigen. Wanddecoratie met acrylaat wordt straks voor bijna tachtig procent pvc-vrij geproduceerd. Dit sluit aan bij de op de natuur geïnspireerde kleurtonen die Eric Kuster gebruikt als basis bij zijn interieurontwerpen. Foto’s op plexiglas laten zo’n levendigheid zien dat je voor je gevoel bijna letterlijk opgaat in het kunstwerk en net als de natuur geeft het je iedere keer dat je ernaar kijkt, een nieuwe beleving, De gekozen onderwerpen door Eric Kuster, zijn schilderijen die je meenemen in de sfeer van het luxueuze, comfortabele leven, waar dan ook.

Previous «
Next »