Handige tips voor kersverse vaders

  • Menfacts
  • juli 8, 2021
  • Comments Off
ergobaby draagzak

Bij de geboorte van een kindje komt heel veel kijken. En dan hebben we het alleen even over de babyuitzet. Je denkt na over de inrichting van het kamertje, de kleertjes en welke wandelwagen je wilt hebben. Maar vergeet niet om ook eens te kijken naar een draagzak. Als vader is er niets leuker dan je kleintje dicht tegen je aan te houden terwijl je op pad gaat. Een mooi moment om samen met je kindje te genieten.

Een draagzak geeft alle vrijheid

Wist je dat je je kindje al direct vanaf de geboorte in een draagzak kunt dragen? Zeker met de goed ontwikkelde Ergobaby draagzak is dat geen enkel probleem. Het geeft je kindje een geborgen gevoel en jij kunt optimaal genieten van het warme lijfje tegen je aan. Door het ergonomische draagsysteem wordt het hele lijfje en uiteraard ook zeker het hoofdje, op de juiste manier gesteund. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je kleintje wel de juiste houding heeft. Je draagt je baby in de Ergobaby draagzak als je boodschappen gaat doen, maar ook als het in huis behoefte aan troost heeft. Ondertussen heb je twee handen vrij om de boodschappen in te pakken of te koken. Of om gewoon een wandelingetje te maken.

Een Ergobaby draagzak groeit met je kindje mee

Het voordeel van het systeem van de Ergobaby draagzak is dat het met je kindje meegroeit. Door het klittenband verstelsysteem kun je de positie van je kindje iedere keer aanpassen aan de groei. De draagzak is dan precies goed afgesteld voor de heupen en de rug. Op deze manier kun je zelf tot 15 maanden met je dreumes op pad. Als je een dag weg wilt, neem je simpelweg de Ergobaby draagzak mee. Mocht je kind al voorzichtige pogingen doen om de eerste stapjes te zetten, dan heb je altijd de Ergobaby draagzak bij de hand om je kindje te dragen als het te vermoeid is om zelf nog te lopen.

Duurzaam en stevig

Als je je pasgeborene in een Ergobaby draagzak gaat dragen kan dat in het begin wat onwennig zijn. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je kindje niet alleen comfortabel, maar ook veilig is. Bij het ontwerp van de draagzakken is overal aan gedacht. En dan natuurlijk ook aan het feit dat je kindje in een natuurlijke positie kan zitten. Dit noemen ze de ‘C’ positie voor pasgeborenen en de ‘M’ positie als je kindje wat ouder wordt. Dit kun je eenvoudig instellen met de speciale verstelbare zitting. Om je kleintje tegen de zon te beschermen heeft de draagzak een kap voor zonwering.

Een drinkbeker tijdens de wandeling

Tijdens een wandeling heeft je dreumes ongetwijfeld zin om wat te drinken. Dan is het handig dat je een drinkbeker bij je hebt. Vooral een drinkbeker die niet lekt en die je kindje zelf al vast kan houden. Voor de allerkleinsten zijn er sippy drinkbekers verkrijgbaar, die twee handgrepen aan de zijkant hebben en een antislip grip. Deze handgrepen van de drinkbeker kun je eenvoudig verwijderen als je kindje wat ouder wordt en de drinkbeker ook kan vasthouden zonder de handvaten. Maar je kunt ook kiezen voor een stoere drinkfles, niet alleen leuk voor de kinderen, maar net zo goed voor de ouders.

Previous «
Next »