Waar kun je het best terecht voor een professionele tatoeage?

  • Menfacts
  • juli 7, 2021
  • Comments Off
tattoo zetten

Toen je vorig jaar een verre reis hebt gemaakt naar Azië, kwam je terug met de overtuiging dat je graag een tattoo wilde plaatsen. De reis door Thailand en Vietnam had zo’n indruk op je gemaakt dat je daar graag een blijvende herinnering aan wilde hebben en je had heel veel inspiratie opgedaan om een mooie tekening op je bovenarm te laten plaatsen, geïnspireerd door de bijzondere plekken die je op je reis had aangedaan.

Natuurlijk had je de nodige mogelijkheden gehad om de tatoeage in Azië te laten plaatsen. Je was een paar keer een tattooshop in Thailand binnen gelopen en ook in Vietnam had je een aantal locaties gezien. Toch was je niet helemaal overtuigd van de hygiënische omstandigheden die je daar had aangetroffen en ondanks het feit dat het natuurlijk het beste souvenir was geweest om je ter plekke te tatoeëren, had je toch besloten om het laten zetten van de tatoeage uit te stellen tot je weer terug in Nederland was. 

Je wilt er zeker van zijn in zee te gaan met een artiest die jouw idee kan realiseren

Zodoende dat je de afgelopen weken druk op zoek bent geweest naar een tattooshop die een goede reputatie had en die bekend stond om zijn goede artiesten, zodat je jezelf ervan kunt verzekeren dat je ook precies datgene kon laten tatoeëren wat jij in gedachten had. Je wilde natuurlijk niet bij een of andere random shop uitkomen die zomaar iets zou doen. Een tatoeage is iets permanents en voor altijd, dus je wilde er zeker van zijn dat het goed gedaan zou worden. 

Op aanraden van een goede vriend die in het verleden meerdere tatoeages had laten zetten, kwam je terecht bij tattoo Bruxelles. Met jarenlange ervaring en meerdere artiesten die bij de shop werkzaam zijn, leek dat een uitstekende optie om er zeker van te zijn dat jouw idee zo goed mogelijk zou kunnen worden uitgewerkt. Bovendien had je vriend een aantal spectaculaire tatoeages die je meerdere malen had bewonderd vanwege de goede afwerking en prachtige details. 

De professionele benadering door de medewerkers maakte de keuze gemakkelijk

Na een eerste bezoek aan de shop had je bij de receptie een warm welkom ontvangen. Op vakkundige wijze werd je te woord gestaan en terwijl je uitlegde wat je idee was, waren ze heel snel om je door te verwijzen naar een van hun beste artiesten. Op professionele wijze werd samen met jou gekeken naar de verschillende opties die er mogelijk waren en hoe je idee het beste kon worden uitgewerkt naar een mooie tekening, waarmee je meer dan tevreden was. 

Je hebt voor volgende week dan eindelijk een afspraak gemaakt om je tatoeage te laten zetten en een lang gekoesterde wens die je sinds je reis hebt eindelijk in vervulling te laten gaan. Na een uitvoerig gesprek met de artiest ben je meer dan overtuigd dat hij straks de perfecte tekening op je arm kan gaan zetten, waarmee jij je droom kunt realiseren en straks een geweldige tatoeage op je lichaam hebt. 

Previous «
Next »