Heerlijk cruisen met je scooter deze zomer!

  • Menfacts
  • april 25, 2018
  • Comments Off
Cruisen met je scooter!
De zomer gaat weer beginnen en we hopen natuurlijk dat we flink wat zwoele zomeravonden voor de boeg hebben. En wat is er op zo’n zwoele zomeravond nou lekkerder dan rond cruisen en de wind door je haren voelen? Sommige geluksvogels zullen een cabrio of motor hebben om mee rond te toeren maar de meeste van ons zullen zich flink in het zweet moeten trappen op de fiets om die wind ook daadwerkelijk door je haren te voelen. Gelukkig hebben wij inmiddels de perfecte tussenoplossing ontdekt: de scooter!
Met de scooter kun je heerlijk genieten van het uitzicht zonder moe te worden en het is daarnaast een stuk sneller dan de fiets. Bovendien is een scooter een stuk zuiniger in gebruik en gemakkelijker te parkeren dan een auto, helemaal als je ’s avonds nog even een terrasje gaat pakken in het centrum.

Een scooter is dus zeker in de zomer een ideaal vervoersmiddel om lekker mee te cruisen of misschien zelfs wel om mee naar je werk te gaan met mooi weer. Er zijn verschillende soorten scooters op de markt te vinden, zoals bijvoorbeeld een hippe Italiaanse retro scooter of een zuinige maar kwalitatief zeer goede en betrouwbare scooter.
Wat voor soort scooter het beste bij je past ligt uiteindelijk aan met welk doel je de scooter koopt. Wil je bijvoorbeeld alleen een beetje cruisen door het centrum of ben je ook van plan om op een mooie zomerdag lange ritten met de scooter te gaan maken? Daarnaast is het handig om een scooter met minimaal 12-inch wielen te zoeken als je graag met zijn tweetjes wilt rondtoeren van de zomer.

Heb je interesse in het kopen van een scooter? Je kunt uiteraard online, in scooterwinkels of tweedehands een scooter kopen. Ook een scooter leasen is een optie. Het voordeel van een scooter leasen is dat je niet het hele bedrag in een keer hoeft op te hoesten en je wellicht nog wat geld overhoudt voor een lekkere vakantie deze zomer! Maar of je nou gaat voor een scooter kopen of een scooter leasen: wij wensen je alvast veel plezier met cruisen deze zomer!

Previous «
Next »