• Homepage
  • >
  • Gadgets
  • >
  • Het Seiko Astron horloge, ga voor duurzaamheid en stijl

Het Seiko Astron horloge, ga voor duurzaamheid en stijl

  • Menfacts
  • mei 8, 2018
  • Comments Off

De Seiko Astron is niet zomaar een horloge, dit herenhorloge is de uitkomst van door licht opgewekte energie verwerken in een horloge. Het horloge haalt energie vanuit alle soorten licht, dus niet alleen uit zonlicht maar ook uit andere lichtbronnen. Door middel van de GPS Solar kan de Seiko Astron de tijdzone bepalen. Dit maakt dit horloge zo speciaal en gelijk erg duurzaam en milieubewust, omdat een batterij wissel vrijwel niet meer nodig is. En wie is er tegenwoordig nou niet bezig met duurzaamheid en milieu?

Een echte eyecatcher

Het Seiko Herenhorloge heeft een hele stoere en stijlvolle uitstraling en het ontwerp is verfijnd en slank. De kast is zo gebogen dat het ideaal rust op de pols, waardoor het horloge fijn draagbaar is. Daarnaast is het Seiko Astron horloge voorzien van saffierglas, dit is het sterkste horlogeglas ter wereld. Het glas is zo sterk dat er geen krassen op kunnen ontstaan en ook is het glas zo helder dat het mogelijk is om vanuit iedere kijkhoek en in alle licht omstandigheden de wijzerplaat perfect af te kunnen lezen. Niet alleen het glas is krasbestendig, op de kast en band is een speciale coating aangebracht om zo het horloge optimaal te kunnen beschermen. Dit horloge is onderhanden genomen door ervaren vakmensen. Dit is te zien aan de spiegelende afwerkingen en doordat het geen vervormingen heeft, deze techniek van polijsten noemen ze ook wel de Zaratsu techniek.

Seiko Astron de nieuwste gadget

De Seiko Astron oogt niet alleen strak en stoer maar heeft ook veel andere handige functies zoals, vliegtuigmodus, daylight saving, dual-time en door middel van één druk op de knop kan het horloge zich instellen op de juiste tijdzone overal ter wereld! Dit heren horloge bevat zoveel snufjes dat het een gadget is geworden dat geen enkele man wilt missen in zijn garderobe. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Seiko Astron vervaardigd met verschillende afwerkingen van verschillende materialen. Ben je er nog niet helemaal uit voor welke Seiko Astron je moet gaan, of je nu moet kiezen voor titanium of metaal? Dan kun je de uitgebreide collectie op je gemak bekijken en de modellen met elkaar vergelijken op de online webshop van Brandfield. In deze online shop kun je jouw horloge online bestellen met de beste service en zorgen ze ervoor dat jij jouw horloge zo snel mogelijk kan gaan dragen!

Previous «
Next »