Korte broeken voor mannen met baarden!

  • Menfacts
  • april 3, 2017
  • Comments Off

Hip, hipper, hipst, hipsters: korte broeken voor mannen met baarden

Do of don’t?

Weinige meningen zijn zo verdeeld als het gaat over korte broeken bij mannen. De ene man krijgt pijn aan zijn maag als hij denkt aan zijn witte melkflessen, zijn magere of net te dikke onderbenen en zijn rare knieën. De andere heer denkt aan de warme lucht die rond zijn verzorgde onderste ledematen streelt, zijn handen daarbij nonchalant in zijn zakken gestoken. Wat het ook mag zijn, de korte broek is waarschijnlijk niet de beste dresscode in formele omgevingen (denk een nette pakken omgeving, een stijve receptie of feest), maar laat ons eerlijk zijn, er zijn 1000 andere momenten waar dit kledingstuk net bijzonder goed gecast is. Bovendien is het een feit dat in de mannenmode zomer 2017 weer heel wat magnifieke exemplaren te spotten zijn.

Mannenmode zomer 2017korte broeken 2017

Shorts werden al gespot op de catwalk en komen, logischerwijs, zowat in alle zomercollecties voor. Speels zijn de silhouetten, oud met nieuw gecombineerd, verschillende stijlen, hybride looks, klassiek met modern. De korte broeken 2017 passen perfect in het plaatje.

Qua kleuren zijn dit de toppertjes van deze zomer: allerlei tinten poeder, te combineren met basiskleuren, maar ook oranje, legergroen en roest, aquablauw en diep donkergroen. Van die laatste kleuren voel je de intensiteit afspatten. Prints zijn niet fout: exotische patronen (ja, palmbladeren en tropische bloemen en planten) en traditionele print. Indien uitgevoerd in één kleurtoon zorgt dat voor een erg chique uitstraling. We zien ook vintage en damaged jeans in de modefoto’s, ja ook in korte versie. Een opvallende trend is de legertrend: legergroen en kakikleur, iets bredere modellen met ruime zakken (altijd handig) in stevige, stoere stoffen. Ook sportswear is alom aanwezig in de modemagazines en -blogs en straks dus op straat, ook in de korte broeken versie. Geweldig om bijvoorbeeld je kinderen aan de school te gaan halen, iets minder als je op zondag op visite moet bij je schoonmoeder … (of dat moest toevallig een fitnessinstructrice zijn).

Tip en Tricks voor de korte broek

-kies je model niet te smal. Bij vrouwen zou men spreken over cameltoe, je weet wat we bedoelen …
-kies je short niet te short of te lang. De ideale lengte: net onder of net boven je knie
-een wow-factor bereik je door voor een relatief laaghangend op de heup model te kiezen
-ga voor een kwaliteitsvolle stof en een verzorgde snit. Bekijk de aankoop van je nieuwe korte broek als een investering: een kwalitatief exemplaar kan je jaren aan als je er zorg voor draagt (en je voor een sobere print kiest).

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo