Hoe pak jij de mooiste dag van je leven aan?

  • Menfacts
  • april 13, 2020
  • Comments Off
mooiste dag van je leven

Binnenkort is het zo ver: je gaat trouwen. Je kan niet op van geluk, maar aan de andere kant gieren de zenuwen door je lijf. Voornamelijk omdat je totaal geen idee hebt van hoe je het moet aanpakken. Er zijn zoveel mogelijkheden qua decoratie, uitnodigingen, locatie, enzovoort. Wat is de beste keuze voor jouw speciale dag? We geven je enkele leuke ideetjes!

De meest romantische en stijlvolle decoratie

Misschien dat je denkt dat decoratie maar bijzaak is, maar eigenlijk is het veel belangrijker dan je in de eerste instantie zou denken. De juiste decoratie zorgt voor de perfecte sfeer en op je trouwdag mag het toch wel een tikkeltje romantisch zijn, niet? Wat dacht je van een rode of witte loper bij de ceremonie? Het is de ideale manier om jezelf en je partner in de spotlights te zetten op deze speciale dag. Bovendien voegt het klasse toe aan je feest. Plaats hier en daar een afzet paaltje, om het geheel nog specialer te maken.

Een bijzondere ringdrager

Naast de decoratie is ook de ringdrager belangrijk, want ook die zal veel aandacht krijgen tijdens je trouw. Je kan kiezen voor een schattig nichtje of neefje, maar je kan het ook altijd origineler doen: kies een huisdier om de ring te dragen! Plaats de ring rond een lintje en hang dat rond je kat of hond. Zo is je beste vriend ook al meteen een belangrijk onderdeel van deze bijzondere dag.

Knotsgek entertainment

Op een huwelijksfeest moet er gedanst en gelachen worden. Dat kan niet anders! Maar ook goed entertainment is van belang. Je kan ervoor kiezen om een entertainer in te huren of je kan zelf leuke spelletjes bedenken. Drankspelletjes kunnen bijvoorbeeld een leuk idee zijn. Al moet je hier wel mee oppassen en op voorhand een beetje te weten komen of je gasten hiervoor openstaan. Als je een feest geeft voor 500 man, dan is dit misschien niet zo ideaal. Drankspelletjes kunnen wel een goed idee zijn voor kleinere feestjes.

Verras je gasten met extraatjes

Echt origineel uit de hoek komen? Dat doe je door extraatjes op je trouwfeest te voorzien. Zo kan je bijvoorbeeld een polaroid kodak laten rondgaan en de gasten zelf leuke foto’s laten trekken die ze nadien mogen houden, iedereen een persoonlijke zakdoek met hun naam in geven of iets anders leuks voorzien. Deze kleine aandenkens zorgen ervoor dat je huwelijk nooit meer vergeten wordt!

Previous «
Next »