• Homepage
  • >
  • Lifestyle
  • >
  • Internet en TV abonnement afsluiten? Ontdek je veelzijdige mogelijkheden!

Internet en TV abonnement afsluiten? Ontdek je veelzijdige mogelijkheden!

  • Menfacts
  • april 2, 2021
  • Comments Off
internet en tv

Het zal je niet ontgaan zijn. Als je een internet en TV abonnement wilt afsluiten, heb je een grote diversiteit aan mogelijkheden. Je kunt je abonnement volledig afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Als je bijvoorbeeld je vaste telefoon bijna niet meer gebruikt, kun je bij de meeste providers terecht voor een pakket voor internet en tv zonder dat je een vast telefoonabonnement hoeft af te sluiten. Daarnaast heb je alle keuzemogelijkheden met betrekking tot internetsnelheden en TV-opties. Wij maken je wegwijs in dit aanbod.

Waarom een gecombineerd TV en internet abonnement afsluiten?

De reden waarom je het beste een gecombineerd internet en TV abonnement kunt afsluiten is eenvoudig: je bent een stuk voordeliger uit dan dat je aparte overeenkomsten afsluit. Daarnaast kun je dit soort abonnementen precies op maat afsluiten. Je hebt dus de beschikking (en je betaalt dus voor) een pakket dat aansluit op je wensen. De verplichting dat je ook een vast telefoon abonnement moet afsluiten is er dus niet. Een ander groot voordeel is dat dit soort abonnementen maandelijks aanpasbaar zijn. Als jij de beschikking wilt hebben over een hogere internetsnelheid is dit snel en eenvoudig te regelen. Daarnaast kun je je abonnement eenvoudig omzetten in een andere constructie als je voorkeur in de toekomst uitgaat naar Internet Only of een abonnement bestaande uit internet en een vaste telefoonaansluiting.

Wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot internetsnelheden?

Als je kijkt naar de geschiedenis van het internet, zie je dat hier binnen een kort tijdsbestek veel ontwikkelingen in zijn gemaakt. Dit zie je ook terug in de toegenomen internetsnelheid. Je hebt tegenwoordig zeer veel mogelijkheden met betrekking tot internetsnelheden. Hier kun je ook je abonnement op aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een internetsnelheid van 50 Mbit/s waarmee je met twee personen vaak prima kunt netflixen, gamen, streamen of surfen. Grotere gezinnen of fanatieke internetgebruikers doen er verstandig aan om te kiezen voor een internetsnelheid van 100 Mbit/s omdat je dan met meerdere personen gebruik maakt van internet Dit is ook de internetsnelheid waar professionele gebruikers vaak voor kiezen. Als je een zeer fanatieke gamer bent of op een andere manier op een zeer intensieve manier van internet gebruik maakt, kun je de keuze maken voor een abonnement met een snelheid van 1000 Mbit/s. Je kunt dan video’s op meerdere apparaten tegelijkertijd in de hoogste 4K-resolutie streamen en downloaden, terwijl je vloeiend online zit te gamen.               

Altijd en overal naar jouw favoriete zender kunnen kijken

Een internet en TV abonnement afsluiten betekent dat je altijd en overal naar jouw favoriete zender kan kijken. Bij de betere abonnementen krijg je immers de beschikking over een app waardoor je niet alleen thuis je favoriete programma’s kunt volgen maar deze ook op je tablet of smartphone kunt bekijken op je vakantieadres. Daarnaast ben je met een goed internet en TV abonnement ook niet meer afhankelijk van de beschikbare zenders maar bepaal je jouw zenderpakket gewoon zelf. Tegen slechts een kleine meerprijs kun je kiezen voor een extra zenderpakket. Het enige wat je moet doen is een heerlijke setting creëren om relaxed TV te kijken maar dat zal je vast en zeker lukken!   

Previous «
Next »