Iphone kapot?

  • Menfacts
  • november 8, 2018
  • Comments Off

Het zijn prachtige apparaten, als ze het doen tenminste. Helaas gebeurd het veel mensen altijd wel eens een keer. Je gloednieuwe iPhone valt op de grond en je scherm zit compleet onder de krassen. In een erger geval is je scherm zelfs volledig gebroken. Er zijn vele gevallen bekend waarbij dat gebeurd. Maar je iPhone kan ook op andere manieren kapot gaan. Wat dacht je van de batterij? Na de zoveelste oplaadbeurt is het leven van de batterij een keer voorbij. Dit merk je aan een erg warm wordende batterij tijdens het laden. Wanneer de batterij vol is geladen, loopt ie ook zeer snel weer leeg, zelfs al kijk je alleen maar een paar smsjes na in die tijd. Wat ook voorkomt is dat je batterij weigert om op te laden. In al dit soort gevallen is de batterij aan het einde van zijn leven. En nu? Nieuwe iPhone kopen? Nee dat hoeft niet.

iPhone repareren

Een populaire iPhone is op dit moment de iPhone 7. Hij is nog betrekkelijk nieuw in verhouding tot de iPhone 6 en 5. Daarom is de iPhone 7 voor veel mensen een goede tussenweg tussen een vrij nieuw toestel en een aantrekkelijke prijs. Maar ook deze iPhone 7 kan ten prooi vallen aan schade, een weigerende camera of een overleden batterij. Een iPhone 7 repareren is voor de specialisten onder ons een koud kunstje. Wat je probleem ook is, vaak is je iPhone 7 binnen een half uur tot een uur weer gerepareerd. Dit geldt voor het inzetten van een nieuw scherm, vervangen van een batterij, vervangen van de home button, speakers, headphone plug, noem het maar op. Niks is te gek, alles kan vervangen worden. En wat kost een iPhone 7 repareren dan? Die verschilt natuurlijk per specialist, maar het kan je in ieder geval de kosten voor een nieuwe iPhone schelen. Een iPhone 7 is een nog relatief modern toestel dat in theorie nog jaren mee kan.

Garantie

Bij de meeste smartphone specialisten krijg je zelfs (beperkte) garantie op de onderdelen die zij voor jou vervangen en inbouwen. Dit kan een paar maanden zijn tot een jaar. Het ligt er natuurlijk aan wat voor schade je iPhone heeft en hoeveel het kost om de betreffende onderdelen te vervangen, of het rendabel is om hem te repareren of om toch maar een nieuwe iPhone aan te schaffen. Je hebt in ieder geval een andere optie dan een nieuwe kopen en dat is voor veel mensen wel zo prettig.

Previous «
Next »