Jouw ideale aanhangwagen kopen

 • Menfacts
 • februari 2, 2020
 • Comments Off

Vervoer jij vaak veel spullen, grote machines of zand en huur of leen je hier telkens een aanhangwagen voor? Dit niet ideaal en het is dan ook zeker aan te raden om zelf een aanhangwagen te kopen. Voor het kopen van een aanhangwagen kun je bij verschillende partijen terecht. Of je nu op zoek bent naar een aanhangwagen voor particulier of voor zakelijk gebruik: voor iedere situatie is er wel een passende aanhangwagen te kopen.

Alles op een rijtje

Echter is het wel belangrijk dat je de juiste aanhangwagen aanschaft. Nu horen we je jezelf afvragen, hoe doe ik dat? Voordat je overgaat tot de aankoop van een aanhangwagen moet je op een aantal dingen letten. Het is verstandig om van te voren een aantal punten op een rijtje te zetten. Denk hierbij aan de hoeveelheid kilo die de aanhangwagen moet kunnen houden. Wil je een gesloten wagen of een plateauwagen? En heb je al eens nagedacht over het budget wat je maximaal wilt uitgeven aan de nieuwe aankoop? De keuze is aan jou, maar het is wel verstandig om deze dingen van te voren vast te stellen.

Soorten aanhangwagens

Er zijn diverse soorten aanhangwagens en het is handig als je van te voren weet welk soort jij wenst. Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten en ze hebben elk zijn eigen specificaties. Deze aanhangwagens hebben dus allemaal hun eigen specificaties. De meeste partijen hebben deze specificaties bij de desbetreffende wagens staan. Staat dit er niet bij? Vraag dit dan na aan een van de medewerkers of neem contact op met de klantenservice. Een aantal soorten aanhangwagens zijn:

  Plateauwagens
  Multitransporters
  Autotransporters
  Kippers
  Machinetransporters
  Bakwagens

Wanneer het gaat om garantie kan dit per partij en per aanhangwagen verschillen. Kijk dus altijd goed of je het erbij ziet staan. Is dit niet het geval? Vraag het dan na aan een van de medewerkers of neem contact op met de klantenservice.

Zelf een aanhangwagen samenstellen

Heb je jouw ideale aanhangwagen nog niet gevonden? Maak je geen zorgen, vandaag de dag zijn er verschillende partijen die een aanhangwagen configurator aanbieden. Door middel van deze configurator kun jij zelf een aanhangwagen samenstellen en deze geheel naar wens aanpassen. Zo weet je zeker dat jij een aanhangwagen vindt die past bij jouw situatie. Een partij waar je zo’n configurator vindt is AanhangwagenDirect.nl. Zij geloven er in dat iedereen recht heeft op een perfecte aanhangwagen voor een scherpe prijs. Heb je nog vragen of wil je advies ontvangen? Neem dan gerust contact op met hun klantenservice. Zij kunnen je alles vertellen over hun aanhangwagens en helpen je graag verder.

Previous «
Next »