Lingerie voor heren ook steeds populairder

  • Menfacts
  • November 21, 2018
  • Comments Off
men boxing

Lange tijd was lingerie typisch iets voor vrouwen waarmee ze er verleidelijk uit konden zien voor hun partner. Een mooie kanten BH of een spannende jarretel was iets dat veel vrouwen droegen en nog steeds dragen. Inmiddels is het echter lang niet alleen maar een vrouwendingetje. Ook mannen dragen namelijk steeds vaker lingerie.

Lingerie voor mannen

Lingerie voor heren lijkt dan ook de absolute trend van de laatste jaren te zijn als het om ondermode gaat. Steeds meer mannen kiezen hiervoor om dezelfde reden waarom eerst vrouwen sexy lingerie droegen. Uit onderzoek blijkt overigens dat lingerie niet alleen maar gebruikt wordt voor de partner, maar vaak ook voor jezelf. Door het dragen van sexy lingerie gaan mensen zich beter voelen en krijgen ze ook meer zelfvertrouwen.

Moderne tijd

Het is overigens opvallend dat daarnaast blijkt dat de lingerie voor mannen door heel veel verschillende type mannen gedragen worden. Zo kiezen zowel heteroseksuele als homoseksuele mannen er steeds vaker voor om sexy lingerie te dragen. Dat zal overigens ook grotendeels te maken hebben met de steeds verder toenemende emancipatie waarbij mannen en vrouwen als volledig gelijken worden gezien. Vroeger was dit helaas veel minder het geval en werd de vrouw gezien als degene die aan de verlangens van de man moest voldoen. Inmiddels zijn deze ouderwetse tijden gelukkig ver achter ons en is het net zo goed de taak van de man om aan de verlangens van de vrouw te voldoen. Door deze wederkerige wensen van partners, is lingerie voor heren wellicht steeds populairder geworden en kiezen steeds meer mannen ervoor om het ook eens uit te proberen. Natuurlijk heb je bij Sexy lingerie voor mannen nog steeds ontzettend veel keuze, zodat je altijd iets kunt kopen en dragen wat bij je past en waar je jezelf lekker in voelt.

Koop het overal!

Het fijne is dat lingerie voor heren inmiddels breed geaccepteerd en daardoor vrijwel overal te koop is. Je kunt sexy lingerie voor heren dan ook eenvoudig via internet bestellen. Binnen no time wordt het thuis bezorgd en kun je er achter komen of het iets voor jou is. Het fijne is overigens ook dat je er vaak voor kunt kiezen om het in een discrete verpakking te laten verzenden, al is dat wat ons betreft helemaal niet nodig. Lingerie voor mannen is namelijk heel gewoon en zeker niet iets om geheimzinnig over te doen.

Previous «
Next »