Mannen gadgets van nu

  • Menfacts
  • juli 4, 2018
  • Comments Off
drone

Mannen en gadgets, dat is een combinatie waar je niet omheen kunt. En wat zijn nou de gadgets die je als man echt moet hebben anno 2018?

Drones

De drone is een gadget die erg populair is. Met het apparaat kan je tot bepaalde hoogtes in de lucht vliegen, waarbij de duurdere varianten camera’s hebben ingebouwd zodat jij spectaculaire beelden kunt opnemen. Vaak kan je met een terugkeerfunctie je drone gewoon naar je laten vliegen zonder dat je wat doet. Heel veel speelplezier gegarandeerd dus!

Fitness tracker

Voor de sportieve mannen zijn er ook leuke gadgets te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld de fitness tracker, een gadget in de vorm van een bandje wat je om je pols doet om jouw sportresultaten bij te houden. Natuurlijk worden de designs steeds moderner en uitbundiger, zo heb je een opvallend stukje techniek op je arm.

VR

Virtual Reality is al tijden in ontwikkeling, maar komt steeds meer in huishoudens voor en is ook een echte gadget voor de film- en gamefanaat. Met een grote bril op je hoofd waan jij je in een wereld van schieten, SF of andere elementen waar jij in mee lijkt te doen. Eigenlijk een gadget die je als man gewoon moet hebben!

Bluetooth speakers

Het mag niet ontbreken wanneer je met je vrienden op stap gaat: Bluetooth speakers! Deze speakers kunnen draadloos met je telefoon of tablet communiceren waardoor je met gemak muziek kunt luisteren zonder het gedoe van kabels. De speakers zijn verkrijgbaar in diverse maten waardoor je ze makkelijk kunt meenemen. Of je gebruikt ze thuis in de woonkamer.

Smartwatch

Net als de fitness tracker is de smartwatch ook een populaire gadget die om de arm gedragen wordt. Even bellen? Dat is mogelijk met de smartwatch! Afhankelijk van het model zijn er diverse mogelijkheden om mee te spelen.

Action cam

Voor de mannen die graag hun (sport)acties op video willen vastleggen is er de Action cam. Deze compacte camera wordt op een helm of voertuig bevestigd waarbij jouw momenten goed worden bewaard.

Heb je veel kostbare gadgets in huis? Zorg dan voor een goede beveiligingscamera van Onlinecamerashop.nl om er zeker van te zijn dat je spullen thuis veilig opgeborgen zijn. Tevens zijn de huidige middelen om beveiligingscamera’s te bedienen met mobiele telefoons en tablets ook een erg leuke gadget voor elke man!

Previous «
Next »