• Homepage
  • >
  • Lifestyle
  • >
  • Met deze kerstpakketten laat jij mannelijke collega’s hun partner verrassen 

Met deze kerstpakketten laat jij mannelijke collega’s hun partner verrassen 

  • Menfacts
  • oktober 14, 2022
  • Comments Off
kerstpakket voor vrouwen

Veel mannen geven het volledige, of een deel van het kerstpakket wat zij van hun werkgever ontvangen cadeau aan hun partner. Vaak gaat het immers om kerstpakketten, rijkelijk gevuld met diverse etenswaren, een handdoek en bijvoorbeeld een tijdschrift over wonen. Als werkgever kan dit een reden zijn om rekening te houden met de vrouw thuis. Waar bestel ik leuke kerstpakketten voor vrouwen? Uit welke producten moet een kerstpakket bestaan, wanneer mijn mannelijke collega’s hun partner thuis hiermee willen kunnen verrassen? In dit artikel lees je er meer over! 

Tip: op het internet vind je verschillende aanbieders van kerstpakketten. Wacht niet te lang met het plaatsen van een bestelling, wanneer je het kerstpakket niet zelf samenstelt. Het voorkomt dat je slechts keuze hebt uit enkele soorten kerstpakketten tegen het eind van december. 

Leuke ideeën voor een kerstpakket dit jaar 

Er zijn online talloze kerstpakket ideeën te vinden, waar zowel mannen als vrouwen blij van worden. Kies bij het samenstellen van een kerstpakket voor een specifiek thema. Dit maakt het niet alleen makkelijker om tot een samenstelling van verschillende producten te komen. Ook is een dergelijk kerstpakket leuker om te ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan een thema als Amsterdam of Barcelona. In dit type kerstpakket voeg je verschillende etenswaren uit deze steden toe. Een ander leuk thema: borrelen! Combineer verschillende borrelhapjes met een fles wijn of bijvoorbeeld twee flesjes bier. Een dergelijk kerstpakket vormt de ideale basis voor een gezellige avond in de kerstvakantie. 

Tip: combineer de borrelhapjes en het flesje wijn met een plaid voor de vrouw thuis. Veel dames vinden het heerlijk om op een koude winterdag onder een plaid plaats te nemen. Je kunt het plaid laten bedrukken met de naam van je bedrijf. 

Huiselijk kerstpakket samenstellen voor partners mannelijke collega’s 

In lijn met de mogelijkheid om een plaid aan het kerstpakket voor je collega’s toe te voegen, kun je ook voor een huiselijk pakket kiezen. Denk hierbij aan een mix van kaneelstokjes voor in de thee, verschillende soorten kruiden voor het zetten van een kop thee en bijvoorbeeld een aantal kaarsen. Ook het woontijdschrift mag in zo’n kerstpakket niet ontbreken. Voor mannen wellicht niet het meest geschikte kerstpakket; de vrouw thuis zal er echter blij van worden! Je kunt het pakket van een cadeaubon voorzien, waarmee mannelijke collega’s zelf nog een geschikt cadeautje kunnen bestellen bij een van de grote webwinkels. 

Previous «
Next »