• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Mix de volgende ingrediënten en je hebt écht een mannentuin

Mix de volgende ingrediënten en je hebt écht een mannentuin

  • Menfacts
  • januari 30, 2018
  • Comments Off
aluminium loungesets

Een gezellige tuin creëren is op zich al niet eenvoudig – en zeker niet als je die extra mannelijk wil maken! Toch bestaan er verschillende manieren om je tuin een stoere, mannelijke look en feel te geven. Het volgende overzicht maakt duidelijk hoe je dat doet en wat je ervoor nodig hebt!

De tuin mannelijker maken

Een mannelijke tuin is eigenlijk een beetje zoals een mannelijke kamer: als je er komt, dan zie je meteen dat het voor mannen is gemaakt en ingericht. Hoe je nu je tuin een mannelijke upgrade geeft, maakt het volgende overzicht duidelijk:

1. Ga voor een lounge tent

Een van de beste manieren om je tuin stoerder en gezelliger te maken, is door te kiezen voor een lounge tent die je zelf kan opzetten. Er bestaan heel wat modellen die je het hele jaar door kan laten staan en die onderdak bieden als je bijvoorbeeld met vrienden een barbecue houdt. Ook als het kouder is kan je dan optimaal genieten!

2. Het juiste meubilair

Daarbij is het ook een goed idee om voor degelijk meubilair te gaan, zoals aluminium tuinsets of stijlvolle, stoere houten banken. Dergelijk meubilair komt in uiteenlopende stijlen, formaten en kleuren en geeft je de mogelijkheid om ook buiten te genieten van het comfort van goede stoelen, banken en zetels. Daarbij zijn aluminium tuinsets erg goed bestand tegen slechte weersomstandigheden, zoals regen, wind en zelfs sneeuw. Het gaat immers niet roetsen!

3. Een buitenkeuken voor heerlijk koken

Ten slotte is het altijd leuk als je ook buiten heerlijke gerechten kan bereiden én ervan kan genieten. De beste manier om dat te doen, is door te kiezen voor een buitenkeuken. Een dergelijke keuken is volledig uitgerust met alle nodige voorzieningen, zoals een grill, kookplaten en vaak zelfs een oven. Op die manier hoef je niet altijd naar binnen te lopen om eten klaar te maken en in het oog te houden. Ideaal als je met vrienden uitnodigt op een warme, zomerse dag!

Een stoere tuin creëren, helemaal niet moeilijk!

Het is duidelijk dat een gezellige, mannelijke tuin inrichten niet ingewikkeld is, zolang je de juiste keuzes maakt. Bovenstaande tips kunnen je hoe dan ook helpen om méér uit je tuin te halen en er een échte mannenplaats van te maken. Op die manier kan je er niet enkel méér en langer van genieten – maar ook nog eens op een extra mannelijke manier!

Previous «
Next »