Netflix serie the 100

  • Menfacts
  • September 28, 2018
  • Comments Off
netflix serie the 100

Het binge-watch waardige The 100 nu op netflix

Na een lange werkdag wil je soms gewoon even lekker lang uit op de bank hangen met een ijskoud biertje in je ene hand terwijl je met je andere hand wat pinda’s naar binnen werkt. En wat past nou beter bij deze mode dan het kijken van een ijzersterke serie op Netflix? Geen zin om door alle titels heen te browsen? Dat snappen wij volledig en gelukkig hoeft dat nu ook niet. Wij hebben de beste tip die je zult krijgen en wij zijn er van overtuigd dat je ons heel dankbaar zal zijn na het zien van de pilot aflevering.

De ultieme binge-watch waardige Netflix serie The 100 is staat nu online. En we praten niet over één seizoen, nee Netflix heeft direct vijf seizoenen van de fantastische Netflix serie The 100 online geplaatst. Een zeer spannende serie met een cast waar je u tegen zegt.

De beeldschone Australische actrice Eliza Jane Taylor-Cotte vertolkt één van de hoofdrollen in deze spannende serie en het aanschouwen van deze prachtige blondine is voor ons al reden genoeg om deze serie op Netflix te kijken. Hou je meer van brunettes? De exotische Canadese actrice Marie Avgeropoulos is ook een lust voor het oog!

Meer redenen nodig? Dan zullen we een deel van het bizarre plot met je delen.

De serie The 100 speelt zich af 97 jaar nadat een nucleaire oorlog de volledige beschaving heeft verwoest. Een handjevol mensen, nou ja, iets meer, ruim 4000 mensen hebben deze nucleaire oorlog overleefd en bevinden zich in verschillende ruimtestations die zich boven de aarde begeven. Deze ruimtestations besluiten om zich samen te voegen en vormen het krachtige ruimtestation ‘The Ark’. In ‘The Ark’ gelden strenge regels. Voor elke misdrijf, hoe klein deze ook is, staat de doodstraf. Tenzij je nog geen 18 bent. Dan kom je er met een waarschuwing van af.

Gezien ‘The Ark’ al bijna 100 jaar mee draait begint het wat mankementen te vertonen. Het is voor de bewoners van ‘The Ark’ niet lang meer veilig om er te blijven wonen dus worden er plannen gesmeden om dit op te lossen. Het grootste plan bestaat uit het sturen van 100 jonge bewoners naar de aarde om te zien of het er weer veilig genoeg is om te wonen.
Wat eerst op een goed plan leek ontrafelt zichzelf al snel in chaos en verschillende problemen.

Er ontstaan twee groepen. De ene groep zet zich af tegen de gestelde regels vanuit hun leiders van ‘The ark’ en de andere groep vindt het belangrijk dat deze regels gevolgd worden om zo de goede orde te bewaren.
Er ontstaan problemen binnen de 100 zendelingen terwijl zij een verenigd front zouden moeten vormen en het leven op aarde met de bewoners, die zij ‘grouders’ noemen moeten ontdekken. Er ontstaan twee kampen met moeilijke liefdesrelaties, vriendschappen en flinke discussies. Elke keer als je denkt te weten hoe het verhaal zal verdergaan is er een plottwist. Je blijft aan de buis gekluisterd.

In de Netflix serie The 100 gaat het om verboden liefde, de onverbiddelijke dood, bloedige oorlogen en nog meer actuele onderwerpen. Geloof ons, de Netflix serie The 100 is enorm verslavend om naar te kijken. Wij hebben alle seizoenen al gezien. Nu jij nog!

Previous «
Next »