• Homepage
  • >
  • Fashion
  • >
  • Nubikk schoenen voor de man die zoekt naar comfort én design

Nubikk schoenen voor de man die zoekt naar comfort én design

  • Menfacts
  • november 26, 2017
  • Comments Off

Nubikk is een prachtig schoenenmerk met de mooiste schoenen. Mooie schoenen die je waarschijnlijk steeds vaker in het straatbeeld voorbij zult zien komen. Niet zo vreemd, aangezien de schoenen echt één voor één unieke exemplaren zijn met de prachtigste details en elementen. Het is een high-end merk en het richt zich met name op de levensgenieters, de trendsetters en de mensen met een goede smaak. Jij dus!

Een stukje geschiedenis

Ook al zou je het aan de hand van de naam niet direct zeggen, Nubikk is een Nederlands label en bestaat sinds 2012. Sindsdien timmert het hard aan de weg en verovert het langzaam maar zeker niet alleen de markt, maar ook ieders hart. Het design van de schoenen is zeer tijdloos en past echt bij iedere outfit. Ga voor één van de bekende vetermodellen, bijvoorbeeld de Yeye Classic sneaker, of ga juist voor de chique Logan laars. De schoenen zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Leer, suède, zwart, bruin of blauw, het is er allemaal. Combineer de Nubikk schoenen met een strakke pantalon, zodat jij klaar bent om naar kantoor te gaan, of combineer ze juist met een spijkerbroek en een casual trui. De schoenen maken je outfit compleet. Ready to rock the world!

“We like our shoes and lives relaxed, stylish and comfortable”

Hierboven staat de slogan van Nubikk die perfect past bij de basis van de schoenen. De schoenen worden namelijk gemaakt met als vertrekpunt de beste comfort. Wanneer je de schoenen aantrekt, merk je dat direct dankzij een comfortabel voetenbed. Hoe ver je dus ook moet lopen, met deze schoenen krijg je geen last van je voeten. Uiteraard doet het uiterlijk van de schoen niet onder aan het comfort. Kortom, niet alleen schoenen die prachtig zijn om te zien, maar ook nog eens heerlijk lopen. Tot slot zijn er Nubikk schoenen voor het hele jaar, zowel gevoerd als niet gevoerd.

Wordt gelukkig met Nubikk

Het schoenenmerk stond in 2012 nog in de kinderschoenen, maar vandaag de dag wordt het zeer serieus genomen door de klant en de concurrent. Nubikk maakt iedere schoen met ontzettend veel liefde en zorg. Eén van de doelen van het merk is jou gelukkig maken. Wanneer je een schoen van Nubikk past, zul je zien en voelen wat daarmee bedoeld wordt. Ben jij benieuwd naar het assortiment Nubikk schoenen voor heren? Waar wacht je nog op, bekijk ze direct!

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo