Giftguide for men

  • Menfacts
  • november 28, 2017
  • Comments Off
kerst lingerie

De feestdagen komen eraan, wat betekent dat we weer op zoek moeten naar mooie en originele cadeautjes. Maar wat geef je je vriendin, die eigenlijk alles al heeft wat haar hartje begeert? Wij helpen je een handje.

Het perfecte cadeau onder de boom

Kleding heeft ze genoeg, schoenen heeft ze te veel en je hebt geen idee wat je haar anders zou kunnen geven? Geef haar dan sexy lingerie! Je weet natuurlijk maar als te goed hoe prachtig ze eruit ziet als ze gehuld is in een mooi lingeriesetje, en ondergoed kan ze bovendien nooit genoeg hebben. Door haar een sensueel setje onderkleding te geven, trakteer je eigenlijk indirect ook jezelf een beetje. Dat belooft een hete kerstavond te worden!

lingerie kerst

De ultieme kerst lingerie

Lingerie is natuurlijk verkrijgbaar in alle soorten en maten, maar om een beetje in de kerstsferen te blijven is het ook leuk om eens een mooi kerst lingerie setje zoals een mooie BH of sexy slipje in kerstrood aan te schaffen. Rood is natuurlijk ook ontzettend sexy en staat haar waarschijnljk meer dan goed. Tijdens de decemberperiode hangen lingeriewinkels zoals de Hunkemöller vol met lingerie die in het teken staat van de kerst, dus de keuze is reuze.

Hul jij je vriendin liever in een meer sexy en pikante outfit, dan ben je bij Hunkemöller aan het juiste adres. Met de ‘private collection’ vol verleidelijke slips, BH’s, body’s en nachtmode verras jij je vriendin zonder twijfel met een stijlvolle en sexy look. Van kimono’s tot satijnen slipdresses en van de mooiste bustiers tot een spannende slip met een open kruis… Waarschijnlijk kun je nu al niet wachten tot ze het aan heeft!

Daarnaast verkoopt de Hunkemöller tegenwoordig ook Doutzen Lingerie. Deze lijn, gecreëerd door de enige echte Doutzen Kroes, zit bomvol intieme verassingen voor haar (en jou).

giftguide for men

De juiste lingerie

Misschien heb jij je vriendin nog nooit een lingeriesetje gegeven of weet je de juiste maten niet. Vooral BH-maten lijken soms wel codetaal. Duik dus stiekem even in de kledingkast van je vriendin voordat je naar de winkel gaat, en kijk in het label van haar BH’s om erachter te komen wat haar maat precies is. Kom je er alsnog niet uit? Bekijk dan eens deze handige ‘giftguide for men’ van Hunkemöller.

Hou daarnaast rekening met wat zij graag draagt. Houdt ze meer van ondeugende slipjes of draagt ze liever een kanten body? Bewaar in ieder geval altijd de kassabon, zodat je de lingerie eventueel nog kunt inruilen voor een betere maat of een ander model.            

 

Previous «
Next »