Tassentrends deze winter

  • Menfacts
  • november 22, 2017
  • Comments Off
mannen tas

Wie denkt dat tassen alleen voor vrouwen zijn, heeft het mis. Ook mannen gebruiken natuurlijk tassen. Steeds vaker worden mannelijke beroemdheden bovendien gespot met een hippe mannen tas. Deze winter staat wat tassen betreft volledig in het teken van stoere modellen en robuuste materialen. Daarnaast staat functionaliteit voorop en is het bij de mannen tas van groot belang dat de tas daadwerkelijk handig is in gebruik.

Niet alleen mooi, maar ook handig

Dat een tas er mooi uit moet zien en stijlvol moet zijn is natuurlijk logisch. Maar wat bovendien -vooral voor mannen- belangrijk is, is dat de tas praktisch en functioneel moet zijn. Deze winter bevatten de college- en rugtassen daarom veel handige vakjes, waar je bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee in kunt opbergen.

urban bozz

Natuurlijke en robuuste materialen

Een grote trend is daarnaast het gebruik van natuurlijke, grove materialen zoals onbewerkt leer of suede. Dit zorgt ervoor dat de normaal zo saaie kantoortas een stoerdere en edgy look krijgt. Ook het kleurgebruik van de tassen van dit seizoen zijn natuurlijk en warm. Van donkerbruin tot camel en van camouflage tot aardetinten.

Handtassen

Als je denkt aan een handtas, zie je waarschijnlijk een vrouwelijke variant voor je. Deze winter zijn er echter ook handtassen voor mannen in overvloed. Misschien zijn deze niet zo handig als een rugtas of schoudertas, maar stijlvol zijn ze zeker.

Terug van weggeweest

Een postbodetas heeft misschien een stoffig imago gehad omdat postbodes met hun variant rondlopen, maar de messengerbags van nu zijn hipper dan ooit. Deze winter is de messengerbag in allerlei formaten verkrijgbaar, en is deze tas dus echt terug van weggeweest. Voor gebruik in het dagelijks leven of voor als je je laptop er graag in wil kunnen doen: deze tas is ideaal voor van alles.

Alleen maar mannentassen

Als man zijnde kan het nog best lastig zijn om de ultieme tas te vinden. De meeste tassen die verkocht worden zijn namelijk gemaakt voor vrouwen. Of je nou op zoek bent naar een zakelijke tas, een weekend tas of een kleine tas voor in het dagelijks leven: op Urbanbozz vind je het allemaal. Dit is bovendien de enige webshop ter wereld met alleen maar tassen voor het mannelijke geslacht. De collectie bestaat uit allerlei verschillende soorten en maten herentassen, en sluit dit jaar meer dan ooit aan op de wintertrends van 2017/2018.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo