Originele kerstpakketten voor mannen

  • Menfacts
  • oktober 24, 2018
  • Comments Off
kerstpakket voor mannen

Elk jaar wordt het moeilijker en moeilijker om met een origineel kerstpakket op de proppen te komen voor je werknemers. Voor vrouwen liggen de ideeën misschien nog voor het oprapen, maar een kerstpakket voor mannen blijkt toch niet zo eenvoudig als je dacht.

Onze kerstpakketten leverancier laat het assortiment voor mannen elk jaar weer groeien. Dat maakt kiezen natuurlijk niet makkelijker. Ben je op zoek naar iets dat je lang kunt bewaren? Of wil je hen graag iets schenken waar ze culinair van kunnen genieten? Dan ben je hier alvast aan het juiste adres! Uit het assortiment kerstpakket voor mannen  van kerstpakkettenkiezer.nl hebben we alvast de leukste ideetjes op een rijtje gezet:

Warme (winterse) BBQ

Of het nu zomer is of hartje winter, een gezellige warme barbecue is altijd een goed idee. In deze twee pakketten zit alles wat je nodig hebt! Met een BBQ kerstpakket beleven je mannelijke werknemers altijd plezier.

In het kerstpakket Hermans BBQ zit echt alles wat je kan bedenken: van chips en augurken over een serveerset tot een barbecue koffer. Daarnaast is er ook het BBQ Topper pakket waarin je alles vindt voor een fantastische barbecue, inclusief een mooie geschenkdoos.

Muzikaal kerstpakket

Welke man geniet er niet van goede muziek? Het kerstpakket JBL time verrast jong en oud. In dit pakket zit de JBL GO+, een compacte speaker die je werknemers overal mee naartoe kunnen nemen. Verder is de inhoud echt geschikt voor de kerstperiode dankzij de heerlijke winterse comfort food, zoals chocolade en peperkoek.

Voor stoere mannen…

die houden van een potje darts en een klusje meer of minder. Met het kerstpakket Darts geef je je werknemers ontspanning cadeau. In dit pakket zit een dartkabinet set, inclusief bier en glazen voor een ontspannende avond na het werk.

Het kerstpakket Voor Elke Klus pleziert elke doe-het-zelver. Het pakket komt inclusief een Stanley gereedschapskoffer met bijhorend materiaal en enkele van de lekkerste snacks en biertjes.

Hopelijk maakt bovenstaand lijstje het kiezen wat makkelijker. Natuurlijk heeft onze kerstpakketten leverancier nog andere thema’s in aanbieding, zoals: het origineel kerstpakket, het bier kerstpakket of het ‘op reis kerstpakket’.

Previous «
Next »