Overal waar je maar wilt beamen met de RIF6 Cube

  • Menfacts
  • januari 13, 2017
  • Comments Off

De RIF6 Cube is een ontzettend handzaam apparaatje dat er voor zorgt dat beamen niet meer alleen thuis kan, maar op alle plekken die je maar voor mogelijk kunt houden. Hij heeft namelijk een accu waardoor je er geen stopcontact meer voor nodig hebt. Dus nadat je hem eerst hebt opgeladen kun je hem overal gebruiken. Deze coole gadget is namelijk met zijn 5 x 5 x 5 cm absoluut makkelijk mee te nemen. Daarnaast weegt de RIF6 Cube slechts 140 gram waardoor je nauwelijks zult merken dat je hem in je tas hebt zitten.RIF6 Cube beamer

De RIF6 Cube is gemakkelijk te gebruiken en je kan hem op verschillende apparaten zoals je smartphone, tablet, computer of spelcomputer aansluiten. Wat dacht je ervan om liggend op je bed een potje FIFA op het plafond te spelen of de nieuwe Star Wars op je eigen muur te beamen? Laat je vakantiefoto’s zien aan je vrienden en familie of beam je fitness workout op de muur van je woonkamer. Ook voor zakelijk gebruik is het apparaatje te gebruiken. Zo kun je natuurlijk bijvoorbeeld je Powerpoint presentatie beamen. De maximale levensduur van de lamp is 20.000 uur dus voorlopig ben je nog niet uitgekeken.

Je kunt de RIF6 Cube op de standaard meegeleverde tripod plaatsen waardoor hij altijd stabiel staat. Met de LED lamp van 50 lumen kun je in een verduisterde kamer goed kijken. Je kunt direct je video’s of foto’s bekijken vanaf het interne geheugen, een sd-kaart of vanaf je USB-stick. Er zit namelijk een ingebouwde mediaspeler in waardoor je niet per sé een computer, tablet of smartphone nodig hebt.

Al met al is de RIF6 Cube gewoon een ontzettend coole gadget die van je smartphone een bioscoop kan maken en je vakantiefoto’s er net wat meer uit kan laten zien zoals het daar toen echt uit zag. Daarnaast is het een mooie bijkomstigheid dat hij er leuk en strak uitziet.

De RIF6 Cube wordt gemaakt door Rif6 en is in Nederland bij verschillende webwinkels verkrijgbaar.

Previous «
Next »