summer is here: time to surf

  • Menfacts
  • juni 27, 2018
  • Comments Off
surfing

De zomer staat weer voor de deur! Tijd om er flink op uit te trekken en te genieten van het prachtige zomerweer. Wat dacht je er van om te gaan surfen? Het is de beste activiteit voor warme zomerdagen. Zoek verkoeling op in de golven en geniet van een actieve bezigheid op deze warme zomerdagen. Wil jij deze zomer surfen? Wees dan goed voorbereid. Wij helpen jou graag een handje met de beste surftips voor deze zomer.

Surfen in Nederland

Je hoeft helemaal niet ver weg te gaan om te kunnen surfen. Oké, je geniet niet van metershoge golven aan tropische kusten, maar de Noordzee biedt genoeg plezier voor de beginnende surfer. Leer de golven te bereiden op de Nederlandse golven. Je hebt meerdere surfscholen in Nederland waar je de fijne kneepjes van het vak kunt leren.

Het ruimere sop opzoeken

Ben jij een doorgewinterde surfer? Dan ben je de Nederlandse golven al gauw beu. Zoek het ruimere sop op en ga op surfvakantie. Wist je dat de Franse kust bijvoorbeeld metershoge golven kan krijgen? Ga samen met vrienden op pad of boek een georganiseerde surfreis. Tijdens deze reizen kun je zowel leren surfen, als genieten van de gezelligheid van samen barbecueën en feesten. Geniet van een onvergetelijke surfreis in het buitenland.

Goed voorbereid

Zorg dat je goed voorbereid bent op de golven. Is jouw surfboard nog in goede staat of kan deze wel een waxbeurt gebruiken? Zorg dat je voordat je jouw eerste golf pakt, jouw surfboard er helemaal klaar voor is. Geniet van het water, maar niet van de kou met een wetsuit. Een wetsuit kun je aanschaffen bij surfwinkels of online. Kies een goede heren wetsuit en surf zonder problemen in koud water.

Strandbars

Als surfer mag relaxen ook niet ontbreken. Geniet van de surferslifestyle bij speciale strandbars voor surfers. Geniet van de relaxte omgeving en maak vrienden voor het leven. Na het surfen moet er natuurlijk genoeg tijd zijn voor plezier. Deze strandbars hebben altijd een uniek avondprogramma met muziek en heerlijke drankjes.

Summer is here, time to surf! Geniet van een geweldige zomer met veel surfplezier. Leer surfen aan de Oer-Hollandse kust of boek een geheel verzorgde surfvakantie. Geniet van de unieke levensstijl en een onvergetelijke vakantie voor surfplezier.

Previous «
Next »