Veilig de berg af in een dikke outfit

  • Menfacts
  • maart 6, 2022
  • Comments Off
snowboarder outfit

Wil je meer weten over hoe je veilig, maar in een dikke outfit de berg af gaat? Lees dan snel verder! In dit artikel leggen wij je namelijk alles uit! Denk jij al helemaal klaar te zijn voor het winterseizoen? Heb je al je ski- en snowboardspullen al klaar liggen? 

Maar dan bedenk je je dat je nog iets mist… die dikke outfit waardoor jij gaat shinen op de berg. En wanneer jij voorbij komt, kijkt iedereen op van jouw dikke outfit. Dit artikel is echt iets voor jou!

Jouw beste outfit op de skipiste

Iedereen kent het wel: die snowboarder die de vetste trucjes doet en ook nog eens de vetste outfit van de piste heeft. Iedereen wil die persoon toch zijn? Met de trucjes kunnen we je in dit artikel niet helpen, maar met de outfit wel. 

Een belangrijk kledingstuk, waar je niet meteen aan denkt bij een ski-outfit, is de skibril. De skibril is vaak het eerste waar andere mensen naar kijken als ze jouw outfit zien. Een dikke skibril moet matchen met de rest van je outfit en het is natuurlijk ook belangrijk dat ‘ie goed zit.

Skibrillen zijn er in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Bij het kopen van een skibril is het belangrijk dat deze goed aansluit bij je helm, niet dat de skibril groter is dan je helm. De skibril is erg belangrijk tijdens de wintersportperiode, omdat hij bescherming biedt tegen sneeuw, wind en Uv-straling. 

Veiligheid tijdens de wintersport

Natuurlijk is, naast een goede outfit, op de piste ook veiligheid heel belangrijk. Iedereen kent wel iemand die een ongeluk heeft gehad tijdens het skiën of snowboarden. Van een gebroken been tot een gekneusde sleutelbeen, vallen hoort bij een extreme sport zoals deze. Daarom is het belangrijk om goed op de veiligheid te letten en je zo goed mogelijk voor te bereiden op brokken. 

Het aanschaffen van een skihelm is een goed begin. Een skihelm biedt bescherming tegen letsel aan het hoofd. Voor een skihelm zijn ook veel verschillende stijlen beschikbaar die goed staan bij jouw outfit. 

Na het lezen van dit artikel ben je helemaal klaar om jouw wintersportperiode te starten met een dikke outfit, die ook nog eens veilig is. Wij hebben heel veel zin om te gaan snowboarden in de vetste outfits. Ik hoop jullie ook na het lezen van dit artikel!

Previous «
Next »