Zo voorkom je schade bij je iPhone 13

  • Menfacts
  • november 30, 2021
  • Comments Off
iphone 13

Jij hebt net een nieuwe telefoon gekocht, namelijk de iPhone 13. Dit is geen goedkope telefoon, dus wil je er zeker van zijn dat je deze goed beschermt. Er zijn dan verschillende dingen waar jij op moet letten. In deze blog zullen wij je een paar tips geven, zodat jij zeker weet dat je je mobiel goed beschermt. 

Draag hem goed bij je

Je hebt je mobiel eigenlijk de hele dag bij je: wanneer je wakker wordt gebruik je hem als wekker, in de trein naar werk en ’s avonds bij het sporten. Vooral bij deze laatste is het belangrijk dat je je mobiel goed bij je draagt. Als jij bijvoorbeeld voor een wandeling gaat, is het handig om je mobiel in je broekzak te doen. Hierbij is het handig om te checken of hij er door een loopbeweging uit kan vallen. Als dit niet het geval is, zal hij in je broekzak veilig zijn. Maar, wanneer jij merkt dat hij er bijna uitvalt, kan je ervoor kiezen om je mobiel in een draagtasje vast te binden aan je armen. Dit laatste is ook handig tijdens het hardlopen, omdat je in sportkleding vaak geen broekzakken hebt.

Gebruik een virusscanner

Bij schade op je mobiel denken de meeste mensen gelijk aan barsten in een scherm. Maar, een mobiel kan ook schade oplopen in het systeem zelf. Dit gebeurt door virussen. Deze kunnen op veel verschillende manieren je mobiel binnenkomen, maar de meest voorkomende manier is door bestanden via een verkeerde site te downloaden. Door een virusscanner op je mobiel te installeren zal dit minder snel gebeuren. Deze scanner herkent de virus in het bestand, en zal je hiervoor waarschuwen. Hierdoor weet je dat je dit bestand niet moet downloaden, en zal je mobiel normaal blijven functioneren. 

Gebruik een hoesje

Mocht het toch gebeuren dat jij je mobiel laat vallen, dan kan je door een hoesje toe te voegen alsnog je mobiel beschermen. Dit hoesje vangt de val op, waardoor jouw mobiel deze klap niet hoeft te incasseren. Ben jij bang dat een hoesje er stom uit zal zien? Via Hoesjemaken.nl kan jij je eigen iPhone 13 hoesje maken. Hierdoor weet jij zeker dat het hoesje dat jij gebruikt voor je mobiel er leuk uit ziet. 

Previous «
Next »