Waar herken je een echt mannenhuishouden aan?

  • Menfacts
  • september 6, 2018
  • Comments Off
mannenhuishouden

Een mannenhuishouden heeft altijd een net iets wat andere uitstraling dan wanneer er een vrouw in het huis woont. Er zijn weinig regels, alles heeft een functie en natuurlijk stoere uitstraling. Wat is er nu zo kenmerkend aan een mannenhuishouden? Wij hebben de belangrijkste punten waaraan je een mannenhuishouden kunt herkennen op een rijtje gezet. Wil jij jouw mannenwoning inrichten? Lees dan gauw verder.

Functie boven vorm

Wat wellicht het meest kenmerkend is voor een mannenhuishouden, is dat alles praktisch is. De functionaliteit van meubels en spullen gaat boven de vorm en uitstraling. Waar een huishouden met vrouw(en) vaak voorzien is van accessoires en tierelantijntjes, is een mannenhuishouden meestal puur praktisch. Een kussen om op te slapen, maar niet tientallen kussens op de bank. Desalniettemin hoeft dat niet de betekenen dat een mannenhuishouden geen uitstraling heeft. Het mag dan wat woonaccessoires missen, maar dat lossen mannen dan weer praktisch op met een stoere uitstraling.

Een stoere uitstraling

Zachte tinten zul je niet gauw tegenkomen in een mannenhuishouden, prularia en lieflijke accessoires net zo min. De woning of kamer is stoer ingericht en er wordt gebruik gemaakt van krachtige kleuren en robuuste materialen. De industriële stijl komt vaak voor bij mannenhuishoudens. Deze stijl is te herkennen aan de strakke industriële designs, materialen zoals ijzer, koper, steen en natuurlijk de grove afwerkingen. Een industriële lamp is perfect voor een mannenhuishouden. Van een hangend lichtbolletje tot een grote spotlight. Wil je ook een stoere lamp voor jouw woning? Neem dan een kijkje op www.industrielelampen.net.

Gadgets

Geen vrouw in huis? Dan neemt het aantal gadgets vaak rap toe. Een afstandsbediening voor alle producten en lichten in het huis tot een handige robotstofzuiger. In echte mannenhuishoudens vinden de nieuwste gadgets al gauw een echt thuis. Waarom alleen een Playstation als je ook een X-Box in huis kunt hebben? Een volledige gameset voor de televisie inclusief soundsystem is natuurlijk niet vreemd in een mannenhuishouden. Het leven wordt een stuk makkelijker met de gadgets in een mannenhuishouden.

Altijd wat in de koelkastaltijd wat in de koelkast

Waar bij gezinnen de koelkast vol staat met verse boodschappen, is dat bij mannenhuishoudens dat minder vaak het geval. De koelkast is altijd vol, maar eerder met bier, (sterke) dranken en er is natuurlijk altijd wel een opwarmmaaltijd te vinden.

Opgeruimd…. staat netjes?

Iedere man is anders, maar over het algemeen hebben mannen minder strenge eisen op het gebied van orde in het huis. Waar meerdere mannen samenwonen, staan al gauw kratten bier in de keuken, afwas op het aanrecht en was ligt natuurlijk overal. Een mannenhuishouden is over het algemeen minder net dan een huis inclusief vrouw(en).

Wil jij jouw mannenwoning goed inrichten? Geniet van de vrijheid die je hebt wanneer je jouw eigen woning kunt inrichten. Een mannenhuishouden mag natuurlijk wel wat gadgets gebruiken, hoeft niet altijd netjes te zijn en is vooral praktisch. Een stoere uitstraling heeft een mannenhuishouden al snel. Hoe richt jij jouw woning in?

Previous «
Next »