Waar kan een telefoonhoesje allemaal voor beschermen?

  • Menfacts
  • augustus 2, 2022
  • Comments Off

Het hoesje, zoals een van de telefoon hoesjes Samsung die je kiest, kan je telefoon beschermen en het is een belangrijk onderdeel om hem veilig te houden. Je telefoonhoesje is de eerste verdedigingslinie tegen onopzettelijke schade, maar het beschermt je ook tegen zaken als ziektekiemen en stof. Een geweldig telefoonhoesje moet zijn gemaakt van hard plastic materiaal dat bestand is tegen vallen, morsen en andere soorten schade zonder te barsten of te breken. Het moet ook gemakkelijk schoon te maken zijn, zodat er zich na verloop van tijd geen vuil ophoopt dat tot krassen kan leiden. Zorg er ten slotte voor dat de hoes een goede schokabsorptie biedt, zodat als uw apparaat op een hard oppervlak valt of in het water wordt gegooid, het niet zal breken.

Schade, vuil en vingerafdrukken

Het eerste waar je iPhone 13 hoesje je tegen beschermt, is schade. Je laat je telefoon vallen, hij valt van een tafel of iemand stapt er per ongeluk op. Wat er ook gebeurt, als je een hoesje hebt, is je apparaat waarschijnlijk in orde, zo niet helemaal in orde. Dit kan vooral belangrijk zijn voor mensen die gevoelig zijn voor ongelukken of in een branche werken waar ze constant hun telefoons laten vallen, zoals bouwvakkers. Stel je voor hoeveel vuil en smurrie er aan je telefoon blijft plakken elke keer dat je hem aanraakt zonder dat er enige bescherming op zit. Hetzelfde geldt voor vingerafdrukken. Ze verschijnen over het hele scherm als je een onbeveiligde telefoon gebruikt.

De elementen

Een hoesje beschermt de telefoon tegen verschillende elementen, waaronder water, stof, vuil en lucht. Het beschermt je telefoon ook tegen zand of modder die vast kan komen te zitten in de spleten van je apparaat. Je kunt het ook gebruiken om sneeuw en ijs buiten te houden als je je met je apparaat in koudere klimaten moet begeven.

Scheuren en krassen

Als je je telefoon ooit hebt laten vallen, weet je hoe belangrijk een beschermhoesje kan zijn. Zelfs als het niet van grote hoogte valt, zijn kleine druppels voldoende om het scherm te laten barsten of breken. Een goed hoesje beschermt je telefoon tegen dit soort beschadigingen. Het scherm van je telefoon is een van de meest gevoelige onderdelen en ook een van de meest kwetsbare als het gaat om vuil en vegen.

Ziektekiemen en bacteri├źn

Het aanraakscherm van je telefoon is waarschijnlijk een van de smerigste oppervlakken die je regelmatig gebruikt, dus stel je voor wat de ziektekiemen van iemand anders ermee zouden kunnen doen als ze in contact zouden komen met je telefoon. Het beschermt je ook tegen virussen, zoals hand-mond-en-klauwzeer (HFMD).

Previous «
Next »