• Homepage
  • >
  • Gadgets
  • >
  • Waarom voor een duur toestel en abonnement kiezen als je ook Sim Only hebt?

Waarom voor een duur toestel en abonnement kiezen als je ook Sim Only hebt?

  • Menfacts
  • oktober 30, 2020
  • Comments Off
sim only

Je bent een fanatieke mobiele beller, maar je ziet de noodzaak er niet van in om iedere keer als je een nieuw contract afsluit, gelijk een nieuwe telefoon erbij te moeten kopen. Je bent vrij zuinig op jouw bijzondere Motorola Razr 5G en ondanks het feit dat je je telefoon behoorlijk veel gebruikt, ben je niet zo’n gadget freak dat je voortdurend het laatste model moet hebben. Een telefoon kan gerust langer dan een of twee jaar mee in jouw ogen en het voortdurend aanschaffen van een nieuw toestel is voor jou dan ook echt niet nodig. 

Nieuwe telefoons zijn natuurlijk leuk en aardig, maar zeker niet goedkoop. Voor de prijs van een nieuw toestel kun je namelijk ook leuk met je vriendin op vakantie, een nieuwe camera kopen, die nieuwe comfortabele bank in huis halen of eindelijk een smart televisie aanschaffen. Als je de kosten voor een nieuw toestel kunt uitsparen, dan heb je toch wat extra geld, dat je vervolgens probleemloos voor andere dingen kunt gebruiken. 

Door een sim only abonnement te bestellen kun je behoorlijk wat geld besparen

Gelukkig zijn er tegenwoordig meer dan genoeg mogelijkheden om een Sim Only te kopen. Hiermee bespaar je de gesuggereerde aanschaf van een nieuw toestel in combinatie met een contract uit. Je kunt vandaag de dag heel makkelijk een sim card bij de winkel ophalen of bestellen en met een aantal snelle klikken kies je online de belbundel die bij je past. Dit kunnen sim kaarten met een contract van een of twee jaar zijn, maar ook sim kaarten die je na een maand weer op kunt zeggen. 

Er zijn in Nederland verschillende aanbieders van abonnementen met alleen een sim kaart. De prijzen en opties die iedere provider je biedt lopen echter toch behoorlijk uiteen. Bij Tele2 ben je echter het goedkoopst uit voor het beste pakket. Zo heb je landelijk 4G-dekking, kun je maandelijks opzeggen en kun je eindeloos internetten en bellen. Daarnaast kun je je bundel in de hele Europese Unie gebruiken. Bovendien kun je pakket iedere maand je gratis up- of downgraden en dat alles vanaf slechts 25 euro per maand. 

Je kunt vanaf 10 euro per maand al een bundel aanschaffen

Maar zelfs als je dat nog iets te veel vindt, kun je bij Tele2 vanaf slechts 10 euro per maand aan de slag. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor verschillende deals. Als je je telefoon weinig gebruikt, kun je kiezen voor een optie waarbij je 1 GB aan data hebt en 200 belminuten of sms. Je kunt dit vervolgens uitbreiden tot een Sim Only unlimited waarbij je onbeperkt kunt bellen en kunt internetten. Let wel, ga je binnen de Europese Unie de grens over, dan heeft je datapakket een limiet van 15 GB per maand.
Zo zie je maar, er zijn opties genoeg voor jouw Motorola Razr 5G als je kiest voor een Sim Only. Afhankelijk van het type abonnement dat je kiest zijn er verschillende mogelijkheden. En met het geld dat je uitspaart door niet een nieuw toestel te kopen kun je vervolgens heel wat andere leuke dingen gaan doen!

Previous «
Next »