Wat je moet weten bij de aanschaf van een Boxershort

 • Menfacts
 • mei 24, 2017
 • Comments Off

Het is veruit de meest gekozen vorm van herenondergoed: de boxershort. Want “ballenknijpers” zijn zó 2001. Maar als je nu eens een ander merkje wilt, waar let je dan op?

Boxershorts: is het merk belangrijk?
Bjorn Borg, Calvin Klein, Muchachomalo en Diesel zijn veelvoorkomende merken boxershorts. Maar zijn het dat om het merkje, of omdat deze boxershorts werkelijk fijner zitten dan anderen? Wij vinden vooral dat je boxershorts moet kopen die én lekker zitten én niet te snel slijten. En nee, dat hoeven heus niet altijd per se merkboxers te zijn. Kies gewoon eens wat anders, dan merk je snel genoeg of het je bevalt!

8 dingen waar je op moet letten als je boxershorts koopt

Ben jij je Bjorn Borg boxershorts een beetje beu, nu de hele wereld erin loopt? Of vind je ze te duur? Kies dan eens een ander merk, gewoon voor de afwisseling! Waar je op moet letten? Here we go:

 1. De maat. Kies een boxer die niet te strak zit, maar wel strak genoeg om niet vervelend te kreuken onder je pantalon of jeans.
 2. De pasvorm: de meeste boxer sluiten nauw aan. Dat zit prettig, zeker als je vaak slim-fit of skinny broeken draagt.
 3. Merk: bepaal zelf of je het belangrijk vindt om een bekend merk te dragen of niet. Vaak beinvloedt het de prijs enorm.
 4. Materiaal: katoen en zijde zijn gangbaar. Bamboe is ook wel eens lekker, zeker voor in de zomer. Lekker luchtig en het zit heerlijk zacht.
 5. Pijplengte: korte pijpjes kunnen heel irritant omhoog kruipen. Lange pijpjes kunnen weer te vervelend lang zijn.
 6. Taillehoogte: ons advies is om een boxershort te kopen die ongeveer gelijk zit met de tailleband van je jeans/pantalon.
 7. Prijs: bepaal zelf wat jij een redelijke prijs vindt voor een boxershort. De prijzen varieren van 5 tot 50 euro per stuk!
 8. Printje: zorg voor verschillende prints, zodat het niet lijkt alsof je altijd dezelfde boxershort aan hebt.
Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo