Desperados, het ultieme zomerbiertje

  • Menfacts
  • mei 29, 2017
  • Comments Off
desperados

Zodra de temperatuur voor het eerst boven de 20 graden komt, de vrouwen eindelijk weer met blote benen over straat gaan, de strandtenten zijn opgebouwd en de bbq’s uit de schuur worden getrokken zie je hem weer overal. Het enige echte zomerbiertje in de mooie glazen fles met reliëf; Desperados. Dit frisse biertje verrijkt met de smaak van tequila maakt de latino in je los. Een slok en het is fiësta, waar je ook bent.
Dit heerlijke lichtzoete biertje werd voor het eerst gebrouwen in 1995, door brouwerij “Brasserie Fisscher” in Frankrijk. Deze brouwerij is sinds 1996 in handen van Heineken. Desperados wordt verkocht in meer dan 50 landen, en wordt tegenwoordig ook in Nederland gebrouwen! Sinds kort is er ook Desperados Mojito verkrijgbaar. Deze Desperados is verrijkt met de smaak van limoen en munt. Kom maar op met die Cubaanse sigaren en señorita’s, deze zomer kan niet meer stuk.

Wild West

Behoor jij tot de gelukkigen die een tuin met zwembad tot hun beschikking hebben of is jouw tuin groot genoeg om er een opblaasbaar zwembad in neer te zetten? Geef dan een vette pool party! Misschien een party met het Thema “Wild West”. Versier je tuin met wat cactussen en balen hooi en zet op de uitnodiging “Dresscode Saloon Style”. Het is leuk om tijdens zo’n party wat activiteiten te organiseren zoals bijvoorbeeld flesjes omschieten met een Nerf gun, of geef iedereen een waterpistool en organiseer een duelleer-wedstrijd voor dat echte Wild Westgevoel. Het is natuurlijk helemaal te gek als je zo’n mechanische rodeo-stier kunt huren! Bbq’tje erbij, paar grote steaks erop en klaar is Kees. Een uitstekend excuus om een paar Desperado’s open te trekken toch? Oh, en vergeet niet wat cowgirls uit te nodigen, de Desperado Mojito valt vast ook goed in de smaak bij je vrouwelijke gasten. Yeeha!

Chillen

Heb je geen tuin? Niet getreurd, het zomergevoel kan je ook krijgen zonder pool party en cowgirls.
Organiseer een picknick met tapas en frisse biertjes in het dichtstbijzijnde park, lig lui in het gras met een strohalm aan je lippen en kijk naar de blauwe lucht. Of wat denk je van een dagje strand met je amigo’s? Zwembroek aan, zonnebril op, beetje ballen langs de vloedlijn. Af en toe een duik in de koele zee en een patatje happen op de boulevard. Heerlijk vooruitzicht toch? En tegen de tijd dat het strand leger wordt en de meeste mensen huiswaarts gaan trekken jullie nog zo’n fijne Desperados open en proosten op de zomer. Salud!

Previous «
Next »