De Ultieme smartphone in 2018

  • Menfacts
  • August 28, 2018
  • Comments Off
smartphones

Zoek je het beste van het beste? De snelste en meest geavanceerde smartphone? Dan zijn er slechts een paar die voldoen. Sterker nog voor de beste moet je zelfs nog eventjes wachten. Telefoonabonnement.nl neemt je graag mee in het aanbod van ultieme smartphones in 2018.

In 2018 verwachten we een groot aantal nieuwe smartphones en ultieme smartphones wordt tegenwoordig niet langer meer alleen door Apple en Samsung gemaakt. De beste camera smartphones van nu is bijvoorbeeld de Huawei P20 Pro. De ultieme telefoon van nu kost zo’n 800 tot 1000 euro en dat betekent dus ook een flink telefoon abonnement. Hoe staat het met de ultieme smartphone van 2018? Dit zijn de kandidaten.

De Ultieme Samsung Galaxy telefoon

Zoals je gewend bent is Samsung een van de hofleveranciers van ultieme smartphones. De Samsung Galaxy Note 9 is de beste Samsung van dit moment. Deze krachtpatser heeft een mega 6,4 inch AMOLED beeldscherm in een flinter dunne behuizing. Binnenin brult een van de snelste Android processors van 2018 met een grote hoeveelheid aan werkgeheugen. De premium telefoon is razend snel te ontgrendelen met een blik of je vinger. Waarin dit toestel mijlen ver op de concurrentie voor ligt is de veelzijdige S Pen die in de ultieme smartphone past. Een mega 4.000 mAh accu biedt een uitstekende accuduur en de camera’s van deze telefoon behoren tot de wereldtop. De dual hoofdcamera’s schieten zowel in normale omstandigheden als ook bij weinig licht de mooiste plaatjes. De Samsung Galaxy Note 9 is de ultieme Android telefoon van dit moment.

De Ultieme camera smartphone

Nadat Huawei een ware smartphone camera revolutie ontketende met de Huawei P20 Pro zijn de verwachtingen nog hoger voor de Huawei Mate 20 Pro. De smartphone krijgt opnieuw drie Leica hoofdcamera’s. Huawei combineert het drietal met de dual LED flitsers en daarmee krijgt deze ultieme camera telefoon een stoere look. Een look die veel overeenkomsten heeft van de vier ruige Pagani Zonda F Titatium uitlaten. Het toestel is uitgerust met de laatste Kirin 980 processor van Huawei zelf. We verwachten dat deze processor net iets krachtiger is dan de nieuwste Snapdragon van Qualcomm. Het wordt dan ook de snelste Android telefoon van 2018. De drievoudige Leica hoofdcamera bestaat uit een 40 megapixel camera met 8 megapixel diepte lens en 20 megapixel zwart wit camera. Met de Huawei Mate 20 Pro koop je de ultieme smartphone voor de mooiste foto’s in iedere situatie.

Drie ultieme krachtpatsers

Dit jaar lanceert Apple opnieuw drie nieuwe iPhones. Komende september verwachten we een goedkoop LCD model en twee premium AMOLED iPhones. Het drietal wordt stuk voor stuk uitgerust met de meest krachtige smartphone processor van 2018, de A12. Het ontwerp van de nieuwe iPhones heeft veel overeenkomsten met de iPhone X. De twee dure iPhone modellen zijn uitgerust met twee hoofdcamera’s. Apple heeft het tweetal aan alle kanten ontwikkelt zodat de iPhone 2018 modellen ook dit jaar weer tot de absolute top van camera telefoons behoren. De prijzen van de nieuwe Apple’s beginnen dit jaar vermoedelijk al bij 700 euro. En dat maakt een Apple telefoon abonnement aantrekkelijk. De nieuwe iPhone 2018 modellen zijn ultieme smartphones waar je nog jaren plezier van gaat beleven.

Vijf beter dan vier

LG moet gedacht hebben dat meer altijd beter is. De LG V40 verwachten we namelijk met vijf camera’s. De robuuste smartphone wordt uitgerust met een groot beeldscherm voorzien van notch. Hierin vind je twee selfie camera’s waarmee je ultieme portret selfies schiet. De waterdichte telefoon krijgt daarnaast drie camera’s aan de achterkant. De veelzijdige LG V40 verwachten we pas in oktober, maar moet LG weer helemaal terug brengen in de top van de camera smartphones. Een ding is in ieder geval zeker, net zoals de laatste LG vlaggenschepen kun je deze krachtpatser gerust laten vallen of onderdompelen in water. Het is daarom de ultieme smartphone voor de moderne avonturier.

Onbekende schoonheid

Als je van symmetrisch ontwerp en gadgets houdt dan is er in 2018 eigenlijk maar een smartphone voor jou, de Oppo Find X. Het is de nieuwste generatie smartphones, maar Oppo is in Nederland nog onbekend. Het merk is een zusteronderneming van OnePlus en maakt al jaren uitstekende telefoons. De Find X heeft groot en vrijwel randloos beeldscherm dat prachtig afgerond overgaat in de schitterende behuizing. De schoonheid van deze telefoon is uniek. De achterkant van het toestel loopt onafgebroken door en dat komt doordat de camera’s in de behuizing zijn verstopt. Die komen alleen naar boven schuiven als je de telefoon wilt ontgrendelen of een foto wilt maken. De Oppo Find X is een schoonheid en de specificaties liegen er niet om. De telefoon is uitgerust met de snelste Snapdragon van Qualcomm en veel werkgeheugen. In het derde kwartaal van dit jaar zal deze ultieme schoonheid ook in Nederland met telefoon abonnement te koop zijn.  

Previous «
Next »