Netflix serie Narcos

  • Menfacts
  • augustus 29, 2018
  • Comments Off
netflix serie narcos

Ben je toe aan een heerlijk avondje netflixen? Dan hebben wij een goede serie voor je. Narcos is een populaire serie op Netflix dat zich perfect leent voor een avondje bingewatchen. Deze tv serie Narcos dat voor het eerst uitgezonden werd in 2015 is een daverend succes voor Netflix. Wil je weten of deze serie iets is voor jou? Wij vertellen je waarom deze serie zeker de moeite waard is voor een avondje netflixen.

Het verhaal van Netflix serie Narcos

Pablo Escobar is een begrip. In deze Netflix serie Narcos wordt het leven en dood van deze beruchte Colombiaanse drugsbaron. Zijn imposante leven en het leven van zijn kartel wordt in deze Amerikaanse Thriller serie goed belicht. Aan de hand van verhalen en een vleugje Amerikaans drama wordt Pablo Escobar, zijn kartel en andere druglords volledig tentoongesteld. Het is een serie waar je niet snel mee kunt stoppen. Er is genoeg spanning, actie, drama en realiteit.

De uitvoering

De serie heeft een prachtige en geloofwaardige jaren ’70 en jaren ’80 look. Dit maakt de serie erg fijn om naar te kijken. De geelachtige tinten en dat er vastgehouden wordt aan een duidelijke stijl is een genot voor het oog. De kleding en de auto’s zijn ook helemaal wat je mag verwachten bij deze uitstraling. De realiteit is ook zeer te merken in de tijdsbesef van de serie Narcos. De serie Narcos doet recht aan de tijd van deze drugsbaron.

De serie Narcos is een serie waar je maar geen genoeg van krijgt. Drama, na actie en spanning lijken elkaar af te wisselen bij deze Netflix serie Narcos. Het probeert overtuigend toe te werken naar een climax dat telkens weer wordt overtreft.

De spelerstv serie narcos

Pablo Escobar wordt gespeeld door acteur Wanger Moura. Javier Peña wordt gespeeld door Pedro Pascal, die kun je kennen uit Game of Thrones. Andere belangrijke rollen worden vervuld door Boyd Holbrook, die een DEA-agent speelt, Alberto Amman en Paulina Gaitan.

De recensies

Deze Netflix serie Narcos werd direct goed ontvangen door critici. Waar Netflix series veelal het onderspit delven bij Hollywoodproducties, is deze serie een echt succes. Het heeft een 8.9 gescoord bij IMDB. Fans van de serie spreken lovend over de realiteit van de serie. Het heeft zeker de nodige drama, maar het geeft echt een inkijkje in het leven van deze drugsbaron.

Volgens sommige is Netflix serie Narcos de beste series ooit gemaakt. Het wordt in een zin genoemd met The Sopranos and The Wire. Er lijkt nauwelijks negatieve reacties te komen op deze imposante tv serie Narcos.

Een aanrader?

Op zoek naar een avondje heerlijk wegdromen naar een tijd van spanning, sensatie, drugs en alles wat daar bij komt kijken? Dan is tv serie Narcos een echte aanrader. De serie is zeer goed geproduceerd, geloofwaardig en heeft genoeg spanning en sensatie om te blijven kijken. Het is een serie waarvan je zo op een avond een heel seizoen kunt kijken.

Jouw volgende bingewatchwaardige serie? Dan is zeker weten de serie Narcos.

Previous «
Next »