• Homepage
  • >
  • Fashion
  • >
  • Wat te dragen op een trouwfeest: drie eenvoudige regels voor het perfecte kostuum

Wat te dragen op een trouwfeest: drie eenvoudige regels voor het perfecte kostuum

  • Menfacts
  • mei 18, 2017
  • Comments Off

De zomer staat voor de deur en dat is niet alleen het favoriete seizoen van vakantiegangers. Ook koppels die in het huwelijksbootje treden verkiezen dit seizoen tegenover de koude winter. Het is dus goed mogelijk dat er ook bij jou wat huwelijken op de agenda staan. Naast een cadeau uitkiezen en je dansmoves opfrissen betekent dat ook: een kostuum uitkiezen. Wil jij er op het volgende trouwfeest uitspringen door je oog voor stijl en klasse? Wij geven je alvast drie tips mee om het perfecte kostuum te vinden bij Bos Men Shop.

Bos Men Shop7

De kleuren maken de man

Neem om te beginnen die trouwuitnodiging nog eens bij de hand, want de tijd van het huwelijk zal veel bepalen voor je kostuum. Een trouw die overdag plaatsvindt, betekent lichte en felle kleuren. Elektrisch blauw is nog steeds trendy dit seizoen en ideaal voor een opvallende look. Als je het liever wat meer ingetogen wil, kies je voor een beige- of grijstint. Voor een huwelijk met een avondfeest ga je dan weer voor donkerdere kleuren, zoals navy blauw of donkergrijs. Vermijd zwart op een huwelijk, want dat wordt vaak nog steeds gezien als een rouwkleur.

Location, location, location: hoe de locatie jouw stijl bepaalt

Tijd voor stap twee: de locatie van het huwelijk nader bekijken. Elk koppel wil een bepaalde sfeer voor de trouw, van relaxed en gezellig tot chique en uniek. En jij wil uiteraard je trouwpak aanpassen aan de locatie, zodat je niet over- of underdressed bent. Gaat het om een BBQ in de tuin van een familielid? Ga dan voor een geklede maar nonchalante stijl, door je Hugo Boss pak te combineren met sneakers en je das achterwege te laten. Heeft het koppel gekozen voor de exclusieve zaal van een 4-sterren hotel? Dan haal jij ook alles uit de kast (letterlijk dan!) door je Hugo Boss kostuum te combineren met een paar opgeblonken schoenen en een strikje.

De snit maakt het verschil

Heb je een kleur en stijl gekozen? Tijd om de snit van je Hugo Boss kostuum nader te bekijken. Een slim fit is nog steeds de meest populaire keuze, voor een look die stijl en comfort combineert. Wil je liever wat experimenteren met je stijl? Kies dan voor een afwijkende vorm, zoals een wijd jasje of broek met hoge taille. Deze stijl werd reeds gespot op de catwalks van verschillende modeontwerpers, en is dan ook ideaal voor de man die graag hip voor de dag wil komen. Bij Bos Men Shop staan ze alvast bij met raad en daad om jouw geknipte kostuum te vinden.             

 

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo