• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Ruw hout, stalen onderstellen; wat zijn de ingredienten voor een mannenslaapkamer?

Ruw hout, stalen onderstellen; wat zijn de ingredienten voor een mannenslaapkamer?

  • Menfacts
  • juni 13, 2017
  • Comments Off
mannen slaapkamer

Slaapkamer van de man

Om goed te kunnen slapen is een rustige slaapkamer erg belangrijk, maar net als de rest van het huis wil je ook de slaapkamer naar je eigen zin en smaak hebben. Als man alleen is dit waarschijnlijk heel anders dan dat je je slaapkamer in zou richten met een partner, hieronder zijn 3 trends op gebied van interieur die perfect doorgevoerd kunnen worden in de mannen slaapkamer.

Industrieel

Onbewerkte stenen muren, beton, metalen buizen. De industriële look is die van een fabriekshal, maar dan toch stiekem wel een beetje gepland. Gebruik kleuren van baksteen, grijs van beton en grof (steiger)hout. Voor de inrichting ga je ook voor koele materialen, zoals metalen en leer, een oude locker doet prima dienst als kledingkast en het bed maak je zelf van pallets.

mannen slaapkamer

Afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/545780048581886026/

Luxurious

De meer high maintenance man gaat in zijn slaapkamer ook voor een luxere uitstraling. Donkere kleuren, warme grijzen, hoogglans zwart en zware luxe stoffen als fluweel en donker, glanzend leer. Een heerlijk kleed onder het hemelbed, zodat je lekker warme voeten hebt als je uit bed stapt. Door donkere kleuren kan een ruimte kleiner lijken dus ga je voor een kledingkast met grote spiegeldeuren om weer de illusie van ruimte te creëren. Het is een stijl waar niet elke man van houdt, maar wel een prima optie voor de man die van luxe houdt.

moderne mannen slaapkamer

Afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/391602130077699787/

Clean

Precies het tegenovergestelde van de vorige optie is een meer eenvoudige slaapkamer inrichting. Zwart en wit als basis, met eenvoudig katoen voor de gordijnen en beddengoed. Deze look kan een slaapkamer een ziekenhuis uitstraling geven, maar dit is eenvoudig te voorkomen door bijvoorbeeld hoogpolige vloerbedekking en materiaalkeus in meubels. Hierin staan vintage Deens design meubels echt prachtig en een plantje kan het net wat gezelliger maken.

Voor elke man is er een passende stijl te vinden, wat voor type je ook bent.

Previous «
Next »