Wat zijn dé sneakertrends van 2024?

  • Menfacts
  • juni 24, 2024
  • Comments Off
sneakertrends van 2024

Schoenen maken de man, wordt er weleens gezegd. Wij kunnen dit gezegde alleen maar onderstrepen. Jouw uitstraling wordt immers niet alleen bepaald door je kleding en je kapsel, maar zeker ook door wat je aan je voeten draagt. Trek je een nette outfit aan voor een zakelijke meeting of een bruiloft? Dan mag een keurig paar heren schoenen niet ontbreken. Ga je lekker voor casual? Dan zijn een paar fijne sneakers in een rustige tint of juist een bonte mengeling van kleuren echt ideaal. Naast dat ze je meer uitstraling geven, zijn schoenen natuurlijk ook gewoon praktisch. De weg naar de stad, naar je werk of naar college ligt vol met losse steentjes, stukjes glas en meer van dat soort ongemakkelijke zaken. Jouw schoenen zorgen ervoor dat je je voeten niet beschadigen en dat je gewoon lekker kunt blijven lopen. Ben je op zoek naar een nieuw paar schoenen en wil je daarbij wel een beetje hip voor de dag komen? Volg dan beslist de sneakertrends van 2024. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Less is more

In 2024 zien we vooral veel minimalistische sneakers. Ze zijn uitgevoerd in lichte kleuren als wit, beige en aardetinten. In plaats van enorme logo’s vallen deze fijne schoenen juist op door hun ingetogenheid en subtiele merkjes. Door hun rustige uitstraling passen ze bij alle gelegenheden. Koop je een paar cleane sneakers? Dan ben je ook nog eens lekker duurzaam bezig. Doordat ze niet onderhevig zijn aan trends en modegrillen, kun je er jarenlang mee doen.

Kekke kleuraccenten

Ben jij niet bepaald het type dat zich op de achtergrond houdt? Dan is een paar minimalistische sneakers waarschijnlijk niets voor jou. Kies liever voor een andere prachtige trend op het gebied van heren schoenen en bestel een lekker opvallend paar sneakers met een kleuraccent. Deze zijn geschikt voor zowel casual bijeenkomsten als zakelijke meetings en maken je outfit net even een stukje vrolijker. Nog mooier is het natuurlijk als de accentkleur van je sneakers matcht met de tinten uit je broek, blouse of jasje.

Dad shoes

Sneakers staan natuurlijk vooral bekend om hun comfort. Wil je dat pluspunt nog verder uitdiepen? Ga dan voor een paar chunky sneakers met dikke zolen. Deze schoenen, ook wel dad shoes genoemd, staan perfect onder je jeans of chino en zijn ontzettend veelzijdig. Daarnaast lopen ze ook gewoon heerlijk, zodat ze je probleemloos de hele dag en nacht kunt dragen. Ideaal voor feestjes, festivals of gewoon tijdens het stappen!

Chique sneakers

De meeste sneakers zien er lekker sportief uit, maar soms ben je net even op zoek naar wat meer stijl en klasse. In dat geval zijn luxe sneakers echt iets voor jou. Ze zijn voorzien van suède of leren accenten, waardoor ze net dat beetje extra geven. Perfect voor een zomers trouwfeest, een barbecue van de zaak of gewoon tijdens het werk.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo