• Homepage
  • >
  • Series
  • >
  • Waarom is de serie Ballers de ultieme mannen serie?

Waarom is de serie Ballers de ultieme mannen serie?

  • Menfacts
  • juni 26, 2024
  • Comments Off
serie ballers

Vind je het leuk om af en toe een serie te kijken, maar weet je niet wat je moet kiezen? Een serie kan op verschillende manieren boeien, maar wat maakt een mannen serie zoals Entourage nu goed? We namen de proef op de som met de serie Ballers. Waar gaat het over en waarom moet je die gezien hebben? Je leest het hier.

Wat moet een mannen serie minimaal in huis hebben?

Voor een beetje actie op televisie blijf je waarschijnlijk wel thuis. Maar ook sport is een onderwerp dat populair is onder mannen. Dus als je een acteur die je normaal van actiefilms kent, in een sportserie laat spelen, heb je de ultieme combinatie. Voeg daar een decor van American football, veel geld en feesten met aantrekkelijke vrouwen aan toe. En je hebt de ingrediënten voor een mannen serie die misschien niet heel diepgaand is, maar zeker wel leuk om naar te kijken.

Waarom wil je de serie Ballers gezien hebben?

Je kunt denken dat Ballers een beetje voorspelbaar is, met Dwayne Johnson in de hoofdrol als Spencer Strasmore, voormalig professioneel footballer. Maar toch is Ballers meer dan alleen een filmisch kijkje achter de schermen van de football wereld. Na zijn pensionering gaat deze Spencer Strasmore de belangen van andere footballspelers als manager behartigen. De serie neemt je mee in het leven van de cliënten die tegen allerlei obstakels oplopen. Zo wordt Ricky Jerret, gespeeld door John David Washington, uit zijn team gezet en is Vernon Littlefield, gespeeld door Donovan Carter, maar moeilijk te overtuigen om gebruik te maken van de diensten van Spencer Strasmore. Met footballers die niet altijd het belang van de sportieve prestaties voorop stellen, maar zich liever overgeven aan de verleidingen van drugs, drank en vrouwen is er genoeg te zien om je op de volgende aflevering te verheugen.

Een extra sportief tintje

Ben je sportfanaat, dan is de serie Ballers extra leuk om te kijken. Want al vanaf het eerste seizoen zie je bekende football iconen in een gastrol langskomen. Denk aan de inmiddels overleden, bekende footballcoach en NFL-speler Don Shula en wide receiver bij de New York Giants, Victor Cruz. Dat maakt de serie nog iets realistischer. Je stapt vijf seizoenen een half uur per aflevering in het opwindende leven van de footballers. En voor de kijker die daar ook nog een beetje diepgang bij wil hebben, ook daaraan ontbreekt het niet. Want ook in de serie Ballers blijkt dat het leven van een topsporter eenzaam kan zijn en dat ook de beste footballspeler soms kwetsbaar is.

Previous «
Next »