Welk mobiel abonnement voor jouw kind?

  • Menfacts
  • maart 22, 2018
  • Comments Off
mobiel abonnement voor kinderen

Kinderen krijgen in deze tijd steeds vroeger een telefoon. Ben je als ouder ook bezorgd of jouw kind wel goed om kan gaan met een abonnement of ben je bang dat hij of zij teveel belt of op het internet zit? Dan zijn hier een aantal opties voor het juiste mobiel abonnement voor kinderen.

Het meest geschikte abonnement

Tegenwoordig wordt er door jongeren niet meer zoveel gebruik gemaakt van sms’en of bellen. Het internet is veel populairder. Daarom is het niet nodig om bij het kiezen van het juiste kinder mobiel abonnement het aantal sms’jes of belminuten op de eerste plaats te zetten. Maar als je als ouder ervoor wilt zorgen dat je kind niet teveel kosten in rekening brengt, dan kun je bij een abonnement voor Sim-only kiezen. Hierbij kan er een bepaald aantal belminuten worden ingesteld en als je kind hier overheen gaat, dan kan hij of zij niet meer verder telefoneren.

Vergelijken van abonnementen

Bij het kiezen van het mobiel abonnement voor kinderen vergelijk je natuurlijk meerdere providers met elkaar. Bij Youfone kun je het aantal belminuten zelf bepalen, als je maar voor een bedrag van ten minste €10 gaat. Vanaf 1000 MB kan je ook zelf je internetbundel bepalen. Bij provider Ben wordt er een bericht gestuurd als je vier vijfde deel van je internet hebt gebruikt en als alles op is, dan wordt het internet geblokkeerd. Dan heb je ook nog provider Hollandsnieuwe. Deze provider blokkeert al je functies die je via contacteren gebruikt, zodra er geen geld meer op je smartphone staat.

Samenvatting van de aanbevolen abonnementen

Provider Ben is er voor degenen die niet teveel willen betalen voor wat ze niet nodig hebben. Handig voor ouders bij het kiezen van een kinder mobiel abonnement, zonder dat er onnodig geld uit wordt gegeven.

Provider Hollandsnieuwe wil het gebruik van de smartphone voor iedereen overzichtelijk maken. Deze provider biedt vaak voordelige acties aan.

Provider T-Mobile heeft een groot netwerk van gebruikers en is eigenlijk van Duitse afkomst. Niet alleen gebruikers zoals kinderen, maar ook werkenden hebben veel baat bij deze provider. Het steekt namelijk heel gemakkelijk in elkaar en ook zij hebben vaak goede deals.

Provider Vodafone is op het gebied van communiceren het allergrootste en bekendste bedrijf over de hele wereld. Deze provider houdt zich vooral bezig met de internetgebruikers en de telefoneerders.

Provider Youfone zorgt ervoor dat zij de beste abonnementen aanbieden voor een spotgoedkope prijs. Youfone heeft connecties met KPN en hierdoor hebben de gebruikers maximaal bereik.

Previous «
Next »