• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Welke tools moet elke man in zijn schuur hebben liggen?

Welke tools moet elke man in zijn schuur hebben liggen?

  • Menfacts
  • april 30, 2019
  • Comments Off
gereedschap mannen

Wanneer je een tuin hebt, heb je uiteraard ook de nodige tools nodig om deze in goede conditie te houden. Wat heb je nou als man zijnde echt nodig in jouw schuur?

De grasmaaier

Met een flinke grasmat in de tuin heb je een goede grasmaaier nodig. Je zorgt ervoor dat de lengte mooi blijft en er goed op geleefd kan worden. Voor de randjes kan je ook een handige snoeier gebruiken, dat lukt minder goed met de grasmaaier.

Een heggenschaar

Heb je bomen/grote planten in de tuin? Dan heb je zeker een goede heggenschaar nodig. Zeker bomen als coniferen hebben regelmatig een snoeibeurt nodig om er netjes uit te blijven zien. Voor de hogere bomen kan je een heggenschaar combineren met een verlengstuk om makkelijker de klus te klaren. Gebruik hierbij wel een goede verlengkabel!

Grote hamer

Een hamer is altijd handig om te hebben. Een grote moker is in een tuin eigenlijk onmisbaar. Wanneer je van plan bent om stenen te plaatsen heb je deze namelijk nodig om ze recht te kunnen slaan. Ook bij het plaatsen van paaltjes kan een grote moker zeer goed van pas komen.

Gereedschapskist

Je kunt diverse kleine en grotere gereedschappen nodig hebben voor diverse klussen. Een goede gereedschapskist is dan onmisbaar als je goed aan de slag wilt gaan en allerlei spullen nodig hebt. Je houdt het ook een stuk overzichtelijker in plaats van allerlei gereedschappen rond te laten slingeren. Kijk ook eens bij Profishop naar leuke deals.

Een handige kruiwagen

Wanneer je zware tegels en zand wilt vervoeren dan moet er natuurlijk een kruiwagen in je schuur staan om makkelijk en snel de klus te kunnen klaren. Je verbruikt zo stukken minder fysieke kracht en het is beter voor je rug.

Hogedrukreiniger

Ook de tegels hebben eenmaal per jaar een schoonmaakbeurt nodig, hierop komt regelmatig groene aanslag dankzij regen. Met een goede hogedrukreiniger zullen de tegels weer als nieuw ogen, je kunt uiteraard ook andere meubels/materialen schoonmaken.        

Previous «
Next »